Учасники "Маленьких гігантів" розчулили Катю Осадчу до сліз

Учасники "Маленьких гігантів" розчулили Катю Осадчу до сліз

На знімальному майданчику першого дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1" панує особлива атмосфера.  

Поділитися:

На знімальному майданчику першого дитячого талант-шоу "Маленькі гіганти" на "1+1" панує особлива атмосфера. Тут немає місця нещирості, а дитячі запитання можуть поставити у глухий кут навіть досвідчених наставників.

Ведучою цього неймовірно милого та зворушливого проекту про стала Катерина Осадча. Саме вона першою зустрічає малюків на сцені, знайомить з суддями та міцно тримає за руки, поки не настане саме їх черга виступати. До речі, через свій зріст більшу частину часу ведуча проводить на колінах – щоб бути на одному рівні з малюками. У роботі з малюками не буває дрібниць, тому навіть сукню вона підготувала особливу – її прикрасили дитячі малюнки, які учасники охоче розглядають.

Незважаючи на свій вік, всі дітки вражають і талантом, і відмінною підготовкою. На жаль, до фіналу потраплять не всі, а обирати, коли учасник стрибає тобі на коліна, щоб обійняти та поцілувати, неймовірно важко.

"Скажи у мікрофон раз, два, три, - звертається Осадча до шестирічного учасника. – Нам треба його перевірити". "Мама, мама, мама", - обеззброює її ще маленький, але вже талановитий співак.

За лаштунками малюків чекають батьки: майже всі залишають наш знімальний павільйон з усмішками. Трохи важче суддям, наставникам та ведучий: після оголошення перших результатів схвильований Юрій Горбунов не може всидіти у суддівському кріслі, а ведучий Каті Осадчій потрібна технічна перерва, щоб проковтнути сльози.

Нагадаємо, "Маленькі гіганти" - нове національне дитяче талант-шоу телеканалу "1+1", участь у якому візьмуть діти віком від 4 до 12 років та з різножанровими талантами: вокалісти, танцюристи і таланти оригінального жанру. Кожна команда складатиметься з 4 учасників. Переможцем проекту стане ціла команда.