Учасники шоу "Голос країни. Нова історія" беруть участь в екологічній акції

Учасники шоу "Голос країни. Нова історія" беруть участь в екологічній акції

31 травня вокалісти шоу "Голос країни. Нова історія" на 1+1 Павло Табаков, Кирило Туриченко, Назар Савко та Наталія Пічкур візьмуть участь в екологічній акції.

Поділитися:

31 травня вокалісти шоу "Голос країни. Нова історія" на 1+1 Павло Табаков, Кирило Туриченко, Назар Савко та Наталія Пічкур візьмуть участь в екологічній акції. Метою заходу є озеленення міста Києва. На Русанівській набережній учасники шоу "Голос країни. Нова історія" разом з іншими зірками українського шоу-бізнесу саджатимуть дерева у парку "Вербовий гай".

Переможець другого сезону проекту Павло Табаков розповів чому підтримав ініціативу озеленити місто:

- Посадити у Києві кілька нових дерев - це мій скромний внесок у покращення екологічного стану столиці. Мені приємно долучитися до такої доброї справи. Я не довго живу у Києві — тільки два роки. Але скажу відверто, що щоразу, коли опиняюся у центрі нашої столиці, відчуваю незадоволення і навіть певне роздратування від того, як виглядає центральна частина міста... Пригадую, як у дитинстві ходив по Хрещатику і милувався цвітучими каштанами. Оце була краса! А тепер... Але зеленими околицями міста хоча б трішки можна компенсувати ці негативні враження від центру Києва. На жаль, для столиці зараз більш звична практика — вирубування парків, зелених насаджень у скверах... При такій ситуації кожну ініціативу озеленити місто небайдужі до довкілля люди сприймають "на ура". І я тут — не виняток.

Вокалісти закликають не бути байдужими до навколишнього середовища і своїми діями показують приклад суспільству. 31 травня після 17:00 глядачі шоу "Голос країни" та шанувальники Павла Табакова, Назара Савко, Кирила Туриченка та Наталії Пічкур зможуть особисто зустрітись та поспілкуватись з ними на Русанівській набережній у парку "Вербовий гай".