Учасники шоу стануть дітьми

Учасники шоу стануть дітьми

Останній, завершальний етап на шоу "Діти напрокат" подарує своїм учасникам можливість стати дітьми, але це не позбавить їх відповідальності, а навіть примножить її.

Поділитися:

Останній, завершальний етап на шоу "Діти напрокат" подарує своїм учасникам можливість стати дітьми, але це не позбавить їх відповідальності, а навіть примножить її. Якщо до цього вони виконували роль дбайливих батьків, то тепер учасникам самим доведеться стати люблячими дітьми та доглядати своїх літніх тимчасових матусь та татусів.

Тимчасові батьки стануть для декого справжнім прикладом для наслідування. Учасники будуть вражені самобутністю своїх новоспечених татусів та матусь. Історії з життя неабияк вразять кожну пару. А вірність, кохання та підтримка надихнуть і змусять зовсім по-іншому подивитися на колишні принципи.

Колись відома 75-річна акторка кіно та телебачення буде тероризувати одного з хлопців питаннями про одруження, а його дівчину "засватає" із гідною кандидатурою – своїм родичем. Одна з пар буде приймати велику родину мотогонщиків та "золоту" 102- річну тещу! Декому доведеться вислуховувати по кілька разів на день лекції про правильне харчування, жіночність та фізичне виховання. А дехто відчує смак справжньої свободи разом з парою мандрівників.

Чим закінчиться бесіда літніх батьків та дітей про секс до весілля?

Чому дехто з учасників буде ігнорувати бесіду зі своєю літньою матусею?

Чи зуміють поділити кухню дві господині у домі?

Як довго пануватиме порозуміння між літніми батьками та дітьми?

Побачимо у понеділок, 17 жовтня о 21:15 на каналі 1+1!