Ukraine Today викрив російську пропаганду в ефірі кремлівського телебачення

Ukraine Today викрив російську пропаганду в ефірі кремлівського телебачення

Генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова закликала зупинити російську інформаційну війну проти України.

Поділитися:

В прямому ефірі Russia Today генеральний продюсер Ukraine Today Тетяна Пушнова закликала зупинити російську інформаційну війну проти України.

"Ви несете відповідальність за тисячі смертей невинних людей в Україні. Russia Today фінансується Кремлем, щоб брехати про Україну. Тому я відмовляюся говорити з вами про будь-що і закликаю своїх колег у всьому світі припинити співпрацю з Russia Today", - сказала Пушнова ведучій під час включення у прямому ефірі.  Після цього включення перервали, а ведуча повідомила: We've been trolled.

Коментувати запитання російських журналістів Пушнова відмовилася з міркувань журналістської етики.  Натомість в ефір була виставлена заставка "Russia Today Stop Lie".  



Цей виступ є жестом солідарності телеканалу Ukraine Today з усіма українськими патріотами, з українськими і іноземними журналістами, які ведуть професійну боротьбу з російським інформаційним брудом і тотальним порушенням стандартів та етики професії, з друзями України за кордоном, які знаходяться під неймовірним тиском пропаганди і чий доступ до правдивої інформації часто обмежений.

Тетяна Пушнова з'явилася в ефірі Russia Today у футболці з українським гербом, викладеним з квітів на підтримку Надії Савченко, яка мала таку саму футболку під час суду над нею в Росії.

Ukraine Today уже не вперше відбиває напад від російських інформаційних диверсій та примітивних маніпуляцій. Так, в мережі постійно створюються фейкові аккаунти, брендовані логотипом Ukraine Today, через які поширюється антиукраїнська пропаганда.

Нагадаємо, у липні креативний продюсер "1+1" Олександр Дубинський під час прямого включення в студії LifeNews заявив, що LifeNews постійно бреше про Україну і тому відповідати на їхні