"Українські сенсації" шокують на 1+1

"Українські сенсації" шокують на 1+1

1+1 шокує правдою в першому фільмі "Українських сенсацій": що спільного в Павла Лазаренка та пастора "вбивчої" секти "Посольство Боже"

Поділитися:

1+1 покаже перший фільм з документального циклу "Українські сенсації". У вівторок, 13 листопада о 21:50 глядачі дізнаються, що пов'язує Павла Лазаренка з пастором секти Сандеєм Аделаджа та на власні очі побачать уроки страшного гіпнозу вчителя Аделаджи.

Автори фільму відкопали нікому раніше невідомі факти про найбільшу секту в Україні "Посольство Боже", знайшли унікальних свідків та викликали пастора на інтелектуальну "дуель", тепер вони знають, хто з українських політиків та зірок потрапили в пастку Аделаджи, скільки заробляє пастор та звідки в нього свій банк. Перший фільм шокує правдою, глядачам розкажуть про те, хто призначив Аделаджа, чому він досі не за гратами та хто, його таємний покровитель.

Проект виробляє департамент журналістських розслідувань "1+1" на чолі з Максимом Шиленком. Усе, що раніше було під грифом "цілком таємно" відтепер в програмі "Українські сенсації": ексклюзивні подробиці про українських політиків, спортсменів, зірок шоу-бізнесу та про події, які сколихнули всю країну. Невідомі факти, яких не вистачало для повної картинки у справах доктора Пі, "караванського стрільця" та трагічної смерті Оксани Макар стануть відомі українцям вже незабаром.

Програма виходитеме щовівторка з 13 листопада о 21:50 на "1+1"