Українські зірки розповіли, чим для них особливий цьогорічний День Незалежності

Українські зірки розповіли, чим для них особливий цьогорічний День Незалежності

Уперше свій День народження Україна відзначає у такий неспокійний час.

Поділитися:

Уперше свій День народження Україна відзначає у такий неспокійний час. "Сніданок з "1+1" запитав вітчизняних зірок, що для кожного з них означає Незалежність і як сьогодні вони сприймають це свято. 

Так, Алла Мазур зізналася, що для неї цей день, як відкрита рана, адже у боротьбі за свободу держава втрачає найкращих своїх громадян.

"У 23 роки нашої держави ми отримали жорсткий і болісний урок, що просто зобов'язані бути сильними. Духом. Військом. Економікою. Громадянським суспільством. І ми уже стаємо сильною країною і справді незалежною", - звернулася до глядачів ведуча програми "ТСН" Тиждень".

Єдністю держави як ніколи пишається і кримська татарка Джамала, яка після анексії півострова лишилася українкою.

"Я відчуваю, як ми перетворюємося на згуртовану команду. Я думаю, що нам усе вдасться", - сказала виконавиця.

Ведучий програми "Хоробрі серця" Ахтем Сеїтаблаєв також народився і виріс в Криму. Відомий актор і режисер переконаний: спільне для всієї країни свято Незалежності варто відзначати разом.

"Я дуже хочу, щоб люди, які захищають незалежність нашої країни на Донбасі, люди, які перебувають у горні цього пекла, люди, які живуть у анексованому Криму, знали, пам'ятали й відчували, що ми разом", - висловився Сеїтаблаєв.

Власним розумінням "незалежності" поділився і соліст гурту Pianoboy Дмитро Шуров. Співак закликав власноруч будувати країну, а не чекати, доки хтось простягне руку допомоги.

"Багато з нас не звикли думати самостійно й вирішувати за себе самостійно. А Незалежність – дівчина примхлива. Вона хоче, щоб ми самі вирішували, що для нас краще і самі це будували. Пам'ятаймо про це й робімо це щодня. На всіх рівнях: від вкручування лампочок у під'їздах до обрання потрібних нам лідерів", - сказав Шуров.

Більше зізнань знаменитостей дивіться тут.