Уламки щастя: Еркан Петеккая розкрив секрет щасливого сімейного життя

Турецький актор відверто розповів, що для нього означає кохання і чому вважає розлучення нормою.

Поділитися:

Виконавець однієї з головних ролей серіалу «Уламки щастя», що 8-го серпня стартує на 1+1, професійний актор і секс-символ Туреччини Еркан ПетеккаяСекс-символ Туреччини показав дивовижні відео з відпочинку в Африці розповів про свою роль у стрічці та власний секрет щасливого сімейного життя.

За сюжетом серіалу «Уламки щастя», головні герої серіалу Джихан і Гюльсерен ніколи не повинні були зустрітися – вони належать до різних соціальних верств.

Проте одного разу успішний бізнесмен випадково зустрів звичайну дівчину. Ця зустріч кардинально змінить їхнє життя. На шляху закоханих виникає чимало перешкод. Крім того, Джихан одружений і виховує двох дітей.

Джихан пройшов вогонь, воду і мідні труби. Він дуже успішний, проте його життю бракує кохання. Джихан не любить світське життя, на відміну від його дружини. Мабуть, у цьому й полягає причина їхнього нещасливою сімейного життя, – каже Еркан Петеккая.

За словами турецького актора, любов – непередбачувана, і в кожної людини своє розуміння того, як виглядає справжнє кохання.

Джихан був змушений одружитися, щоб його вагітна дівчина зберегла дитину. Коли через 19 років подружнього життя він зустрічає своє справжнє кохання, невже він мусить відмовитися від нього? – каже актор.

Найпривабливіші актори турецьких серіалів (фото)Нагадаємо, що турецький актор понад 10 років живе у шлюбі. За словами Еркана Петеккая, не існує жодних секретів і рецептів його щасливого подружнього життя – у сім’ї завжди повинні панувати взаємоповага та любов. Актор також стверджує, що ніхто не повинен втрачати своє кохання.

Еркан Петеккая спокійно ставиться до розлучення. Чоловік визнає, що це явище стало звичним для 21 століття.

Сьогодні одружилися, а завтра – розлучилися. На жаль, шлюб став схожий на хліб із сиром, соняшникове насіння. Раніше подружнє життя більше цінували, – стверджує актор.

Турецький актор Еркан Петеккая переконаний, що серіал «Уламки щастя» – це гарний приклад тісної співпраці усіх учасників знімального процесу. Адже сценаристи створили сюжет, який інтригує з перших секунд, режисери зуміли донести його до глядачів, а актори емоційно прожили кожну сцену.

Нагадаємо, що нещодавно одна з головних героїнь серіалу «Уламки щастя» Нургюль Ешілчай зачарувала підписників архівним фото.