Юрій Горбунов розповів, чому вони з дружиною назвали другого сина саме Данилом

Юрій Горбунов розповів, чому вони з дружиною назвали другого сина саме Данилом

Телеведучий 1+1 Юрій Горбунов у прямому ефірі шоу «Твій день» розсекретив ім’я новонародженого сина.

Поділитися:

51-річний відомий телеведучий «Танці з зірками» на 1+1, продюсер, володар премії «Тато року 2019» Юрій Горбунов поділився родинними секретами.

Горбунов

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрий Горбунов показав старшого сина і розказав, як вони з Катериною Осадчою дізнались про її третю вагітність

Так, Юрій розповів, що вони з дружиною Катею Осадчою вибирали ім’я серед декількох, але зупинились саме на Данилові, оскільки ім’я дуже гарно звучить з прізвищем та по-батькові.

«У нас Данило одразу було в робочій версії й ще декілька імен. Ми зупинилися на Данилові. Даня ми його не називаємо! Так само, як у нас Іван – це Іван, так само і Данило - це Данило або Данилко, але не Даня.  Іван називає його – Данило, або братик.  Горбунов Данило Юрійович – звучить красиво!» - сказав ведучий.   

Данило — це давнє українське чоловіче ім'я. Історія знає таких відомих постатей з ім'ям Данило, як Данило Галицький — князь з династії Романовичів, правитель Галицько-Волинського князівства. Та Данила Апостола — українського військового, політичного і державного діяча, Гетьмана Війська Запорозького. 

Горбунов

Зазначимо, що Юра і Катя вже виховують 4-річного сина Івана, але факт того, що Юрій став батьком вперше у 46 років, а вдруге – 51, його зовсім не бентежить, оскільки він себе почуває на 21 рік і взагалі вважає, що народжувати потрібно пізніше.

«Я взагалі вважаю, що діти повинні з’являтись на світ, тоді коли батьки готові. Тому що тоді у мами з татом є більше свідомості та внутрішньої дисципліни. А всіх чоловіків обов’язково потрібно відправляти на пологи, щоб вони брали у цьому участь й бачили, як їхня дитина з’являється на світ та через що проходять дружини, щоб ця дитина народилась», - розповів Горбунов, який двічі був присутній на пологах та перерізав пуповини синам.

Крім цього ведучий пояснив, що бути присутнім на пологах корисно не тільки для емоційного стану дружини, а й самого немовля.

Горбунов

Юрій пригадав, як вперше взяв на руки Данила одразу після його народження у пологовому будинку.

«Синочок міцно спав у мене на руках 40 хвилин. До речі, так само як і Іван, коли народився, і теж рівно 40 хвилин. Я лежав у блаженстві, боявся зробити зайві рухи».

Нагадаємо, другий спільний син у подружжя Юри Горбунова та Каті Осадчої з’явився 19 серпня 2021 року. Дивись сюжет про фотосесію Юрія з першим сином Іваном:

Новини по темі