Юрій Горбунов розповів, що відбувалося за лаштунками Голос країни 6

Фільм "Голос країни. Цілком таємно" покаже закулісне життя вокального проекту.

Поділитися:

У неділю, 5 червня, о 22:00 на телеканалі 1+1 вийде фільм "Голос країни.Цілком таємно" виробництва 1+1 Продакшн, що відкриє усі секрети шостого сезону головного вокального проекту країни.

У студії Сніданок з 1+1 ведучий музичного шоу Юрій Горбунов розповів, що саме побачать глядачі в унікальному документальному фільмі.

Дуже класно, що генеральному продюсеру 1+1 Продакшн Вікторії Лєзіній та креативному продюсеру Володимиру Завадюку прийшла ідея зробити такий фільм, тому що закулісне життя шоу Голос країни – це дуже цікаво, – сказав ведучий.

Юрій Горбунов також розповів про позаштатні ситуації, що виникали під час прямих ефірів шостого сезону, про які дізнаються глядачі "Голосу країни.Цілком таємно":

Ми дуже хвилювалися, коли Тіна Кароль сильно вивихнула собі ногу. Проте вона мужньо витримала весь ефір. А ось коли під час паузи у прямому ефірі ставиться складна декорація, є вірогідність, що постановники можуть не встигнути у запланований час. На цей випадок у нас із Катериною Осадчою була запасна точка, на якій ведучим треба "потягнути" час.

Окрім того, Горбунов розповів, що з деякими тренерами проекту їх пов’язують давні дружні стосунки.

Ми з Потапом і поза проектом дружимо, а з Тіною ми знайомі багато років. Вперше у цьому сезоні я відчув, що між тренерам немає напруги. Може бути конструктивна критика, алена знімальному майданчику панує дружня атмосфера, – запевнив ведучий.

Також у документальному проекті "Голос країни.Цілком таємно" глядачі зможуть дізнатися про особливості знімального процесу, команду, яка працює над проектом, про відеоігри, у які грають у перервах Потап та Іван Дорн, як створюється стиль учасників Голос країни та скільки копій жовтої сукні було у Тіни Кароль на сліпих прослуховуваннях.

Новини по темі