В фіналі "Пекельної кухні" боротимуться Оля Мостовенко та Юра Кондратюк!

В фіналі "Пекельної кухні" боротимуться Оля Мостовенко та Юра Кондратюк!

В рамках проекту кухарям "Пекельної кухні" залишилася лише одна вечеря, яку вони мали організувати, працюючи однією командою.

Поділитися:

В рамках проекту кухарям "Пекельної кухні" залишилася лише одна вечеря, яку вони мали організувати, працюючи однією командою.

Учасники впоралися майже досконало. Виявити аутсайдера за результатами вечері було майже неможливо, та й самі учасники залишилися задоволені своєю роботою.

"Всі розуміють, що це вже остання сходинка до Олімпу, а тому викладаються максимально, - пояснив Олександр Непоп. – Як би сьогодні все не склалося, але ми всі вже півфіналісти. Двоє підуть, двоє залишаться, і хто це буде, вирішуватиме шеф. Більше жодних номінацій, і від цього трохи легше". Дійсно, брати на себе відповідальність, аби назвати когось із конкурентів найгіршим, коли на кухні лише чотири людини, було б трохи абсурдно. З одного боку, є сенс називати всіх, крім себе. З іншого – й вибирати немає, з кого.

Саме тому Арам Мнацаканов вирішив назвати фіналістів після особистої розмови з кожним кухарем. Учасники по черзі підіймалися в кабінет шефа та намагалися переконати його, що саме вони повинні продовжити подальшу участь в шоу. "На щастя, мені не довелося йти першою, бо погано собі уявляю, як би я почувалася, - зізнається Ольга Мостовенко. " Коли від шефа вийшов В'ячеслав Довженко, на ньому не було обличчя, і я зрозуміла, що розмова була серйозною. Олександр Непоп, повернувшись від Арама Михайловича, посміхався і запевняв, що нічого страшного не сталося. В той момент я зрозуміла: Сашко занадто легковажно поставився до цього випробування, а тому у фіналі його не буде".

Прогноз Мостовенко збувся, адже легковажно поставився до всього Непоп чи ні, але він та В'ячеслав Довженко покинули цього вечора проект. І як стверджує шеф, він керувався не лише власною думкою, але й багато дискутував із запрошеними шеф-кухарями щодо учасників. Імениті професіонали наголошували на тому, що Юрій Кондратюк неодмінно має бути у фіналі, й Арам Михайлович дослухався цієї думки.

Наступний тиждень буде справді виснажливим для Ольги Мостовенко та Юрія Кондратюка. Кухарі не спілкуються між собою, тому конкуренція буде щирою, а боротьба - запеклою. Не пропустіть – вже наступної середи Україна дізнається ім'я кращого кухаря цілої країни!