В "Коханні без кордонів" вчилися заробляти і витрачати гроші, грали в хокей і розливали шампанське

В "Коханні без кордонів" вчилися заробляти і витрачати гроші, грали в хокей і розливали шампанське

Учасники "Кохання без кордонів" уже кілька тижнів живуть в українських емігрантів. За цей час, вони встигли краще пізнати один одного та сходити на кілька побачень

Поділитися:

Учасники "Кохання без кордонів" уже кілька тижнів живуть в українських емігрантів. За цей час, вони встигли краще пізнати один одного та сходити на кілька побачень. В шостій програмі Тетяна, Марк Ентоні, Василь та Ігор перевіряли, чи змогли б їхні прихильники самореалізуватися та звикнути до життя за кордоном.

Марк запропонував дівчатам наліпити вареників, і продати їх, а виторгувані гроші віддати до Фонду Пилипа Головки, його друга, який помер 9 років тому. І поки Марк з хлопцями грали в хокей, дівчата виторгували за вареники 228 доларів.

Ігор запросив дівчат на розкішній яхті на риболовлю. Закінчилася прогулянка пікніком. Альона, яка відчула, що подобається Ігореві, зважилася на наступний серйозний крок. Дівчина сказала тост, в якому зізналася в своїх почуттях до нього, і великих планах на успішного бізнесмена. Ігор в свою чергу, стомившись, від постійних сварок між Альоною і Веронікою, не стримався і відкрито сказав, що йому це вкрай неприємно, попросивши дівчат, припинити його ділити, оскільки вибиратиме він сам. В той же час Ігор помітив, що Світлана ніколи не бере участі у жіночих скандалах і запросив її на друге індивідуальне побачення.

Ввечері Ігор познайомив дівчат зі своїми друзями. Світлана відразу знайшла з усіма гостями спільну мову, і найбільше сподобалася приятелям чоловіка. Ігор і сам відмітив, як вона гарно тримається в компанії, тож найбільше часу проводив з нею. Альона від ревнощів не знала, що робити. І врешті, щоб привернути до себе увагу Ігоря, вилила Світлані на сукню келих шампанського…

Василь влаштував жінкам чергову перевірку на кращу господарку. Давши кожній по 20 євро, він велів їм купити продуктів на 3 дні. Але жінок такий тест на економність дуже обурив. Одна лише Алла, за пів години на ринку скупила всі необхідні продукти і навіть заощадила. Людмила, Ія і Олена, вирішили в свою чергу перевірити Василя на щедрість, і пішли по магазинах. Олена купила собі черевики, Ія прикрасу, а Людмила іграшку для сина. Василя збентежив такий зговір жінок, але сваритися з ними він не став. Нове побачення з Людмилою виявилося не дуже вдалим. Жінка зізналася, що читала щоденник Василя, що його дуже образило. Ввечері він вирішив познайомити жінок зі своїми друзями. Але пісня його знайомої про маму, викликала в Людмили тяжкі спогади про смерть найріднішої їй людини. В жінки розпочалася справжня істерика, через яку вони вперше посварилися з Василем, і вони значно віддалилися одне від одного.

Тетяна запропонувала своїм хлопцям спробувати влаштуватися на роботу в Сан-Франциско. Кожному з них, вона знайшла роботу на 1 день. Хлопці відчули себе справжніми заробітчанами. Бізнесмен Вова в костюмі півня 6 годин ходив роздавав печиво з рекламою китайського ресторану, за що заробив 13 доларів. Дмитро ввесь день голіруч в кип'ячій воді відмивав брудний посуд в мексиканському ресторані, і отримав 40 доларів. А вчитель Володимир відчув себе вуличним співаком і танцівником. В своїх фірмових вишиванці й шароварах, він не лише зібрав масу прихильників на вулицях Сан-Франциско, а ще й завоював повагу місцевих конкурентів! Заробивши13 доларів. Винагородою за тяжкий трудовий день для хлопців став смачний борщ від Тетяни. А от зароблені гроші, дівчина наполягла витратити на квіти, які згодом учасники роздавали перехожим в образі хіпі. Не схвалив цю ідею тільки Дмитро. Фітнес-тренер уже не в перше критикує пропозиції дівчини, от і цього разу, своєю грубістю він спромігся довести її до сліз.

Прощатися з однією з учасниць цього разу довелося Марку Ентоні. Відпустити додому він зважився Яну, хоч дівчина і подарувала йому власноруч зроблений колаж її мрій та в'язаний жовто-блакитний шарф. Образи на Марка за відмову Яна не має. Дівчина переконана, що знайде класного і толкового хлопця собі й в Україні. А кого оберуть наші учасники, дивіться вже в наступних випусках програми "Кохання без кордонів" на 1+1.