В шоу "Хочу в ВІА Гру" Санта відмовилася від "трійки", а Сєдокова стала стилістом

В шоу "Хочу в ВІА Гру" Санта відмовилася від "трійки", а Сєдокова стала стилістом

У шостому ефірі шоу "Хочу в ВІА Гру" глядачів чекають справжні вокальні та танцювальні бої учасниць. У цьому ефірі наставниці виступлять зі своїми "трійками".

Поділитися:

У шостому ефірі шоу "Хочу в ВІА Гру" глядачів чекають справжні вокальні та танцювальні бої учасниць. У цьому ефірі наставниці виступлять зі своїми "трійками". Однак чи вдасться наставницям знайти спільну мову зі своїми підопічними?

Санта через конфлікт з екс-колегами вирішить піти з шоу і покине свою "трійку". Дівчатка спочатку спробують умовити її залишитися, а потім приймуть вольове рішення виступати самим. Як відреагує на це продюсер шоу Костянтин Меладзе?

Кожна з наставниць зробить усе, щоб саме її "трійка" пройшла далі. Але не завжди учасниці виявляться готовими до змін заради шоу. Одна з дівчат Меседи відмовиться відстригти своє довге волосся і погодиться тільки після того, як дозвіл на це дасть її мама!

"Трійка" Надії Мейхер теж виявиться не готовою повністю змінити імідж. І тільки завдяки своєму досвіду в шоу-бізнесі Наді вдасться переконати дівчат. От тільки чи сподобається новий імідж трійки Костянтину Меладзе, який у минулому ефірі пообіцяв, що буде судити дівчат у десять разів суворіше, ніж інших?

Анна Сєдокова так уважно поставиться до своїх дівчат, що візьме під контроль усе, від стилю і до аранжування пісень. Аня відмовиться від стилістів проекту та шитиме сценічні костюми своїми силами. Чи допоможе це її трійці залишитися в шоу і дійти до фіналу?

Про все це дізнаєтеся вже cьогодні на каналі 1+1, о 21:00 в шоу "Хочу в ВІА Гру"!