В "Українських сенсаціях" шокуюча правда про Павліченків

В "Українських сенсаціях" шокуюча правда про Павліченків

Документальний фільм "Павліченки. Справа честі" - це справжній детектив, у якому автори пройшлися кривавою доріжкою та вийшли на слід таємничого олігарха.

Поділитися:

У вівторок о 22:10 на глядачів 1+1 чекає нова порція "Українських сенсацій". Найгучніша справа, від якої лихоманить всю країну, в документальному фільмі Сергія Мальнєва "ПАВЛІЧЕНКИ. Справа честі". Глядачам запропонують справжній детектив, у якому автори спробують відповісти на питання, які накопичилися навколо карної справи на батька та сина.

Павліченки: хто вони насправді та чому їх захищають тисячі українців? Жертвою чиїх інтриг міг стати вбитий суддя Зубков? Автори стверджують, що розібратися нелегко, бо кривава доріжка веде у 90-ті роки та за кордон.

У пошуках правди "Українські сенсації" знаходять шокувальні відповіді й навіть виходять на слід таємничого олігарха! Як заробляли свої перші мільйони майбутні народні обранці? Історії чорних рієлторів, судді й прокурори на дорогих джипах, будівельна мафія – все це можна буде побачити в несподіваному та скандальному розслідуванні "Павліченки. Справа честі".

Дивіться "Українські сенсації" у вівторок, 22 січня, о 22:10 на 1+1.