Вакарчук назвав "єдиний спосіб не виглядати ідіотом" у шоу

Вакарчук назвав "єдиний спосіб не виглядати ідіотом" у шоу

Найбільш приємною несподіванкою для Вакарчука у шоу "Голос країни. Все по-чесному"стали постійні веселощі на тренерській лаві.

Поділитися:

Святослав Вакарчук зізнався, що найприємніше у "Голосі країни" його дивує весела атмосфера, котра склалася між тренерами. Співак вважає: у постійних веселощах є і його "вина". Про це він розказав в інтерв'ю журналісту ТСН Наталці Пісні.

"Що мені сподобалося найбільше, це елемент гумору, іронії у спілкуванні між тренерами, – говорить Вакарчук. – Можливо, це в якійсь мірі і від мене залежало, тому що я дуже тональність перевів на гумор і на обміни жартами."

Співак упевнений, що до "Голосу країни" треба ставитися, як до телевізійного шоу.

"Мені здається, це - єдиний спосіб не виглядати ідіотом. Якщо ти будеш до всього дуже серйозно відноситися… Зрештою, це - телегра, хоча і по-чесному зроблена, але телегра. Це ж не життя!

Якщо до "Голосу" віднестися, як до останнього екзамену на дипломній роботі, то це буде трохи неадекватно виглядати. Тому я вирішив бути таким. Як сказав Скрипка, у нас дитячий садок."

На думку Вакарчука, жарти над собою не дають тренерам відірватися від реальності. Тож він зовсім не проти такої самоіронії.

"Я розумію, що у кріслі з написом "Святослав" сидить людина, яка говорила, що ніколи не буде брати участь у подібних шоу. І все одно сидить і бере. Отже, я сам достойний такої самоіронії", - запевняє Вакарчук.