Вакарчук та Матвієнко розповіли, що для них означає "Незалежність"

Вакарчук та Матвієнко розповіли, що для них означає "Незалежність"

24 серпня канал "1+1" покаже концерт "Незалежність - це ти"

Поділитися:

24 серпня о 20:15 канал "1+1" покаже дуже особливий концерт "Незалежність - це ти".

На сцену в цей день вийдуть найкращі та найпатріотичніші українські зірки, а паралельно з виступами артистів глядачів чекають сюжети, присвячені відомим українцям, а також простим людям. Вони здійснюють подвиги щодня, а їхньою сміливістю, талантом і відвагою може пишатися вся країна. 

Напередодні прем'єри канал опублікував два з сюжетів. Їхні герої - Святослав Вакарчук та Ніна Матвієнко, які щиро та відверто розповідають, що для них означає "Незалежність", та які емоції вони відчули 24 роки тому, коли почули щасливу звістку: наша країна оголосила Незалежність. 

"Вже 24 роки ми шукаємо своє місце в історії. І багато на цьому шляху зроблено
Принцип, якому я навчився особисто, -  ніколи не віддавати своєї свободи. Завжди жити так, щоб залишатися вільною людиною. Не думаю, що є щось, на що я готовий був би проміняти свободу", - каже Святослав.
 
А Ніна Матвієнко зізнається, що тоді вона навіть не уявляла, наскільки вона незалежна.

Також під час концерту Ніна Матвієнко вперше виконає пісню Квітки Цісик "Де ти тепер", яка в цей непростий для нашої країни момент набула нового звучання. Серед інших учасників концерту Тіна Кароль, Наталя Могилевська, Олександр Пономарьов, гурти "ТНМК", "Друга ріка", "ТІК", а також учасники проектів "Голос країни" та "Голос. Діти".

Святкуй з "1+1"! 24 серпня о 20:15.