Василь Міщенко розповів, за що найбільше поважає Вакарчука й заспівав його пісню

Василь Міщенко розповів, за що найбільше поважає Вакарчука й заспівав його пісню

Учасник "Голосу країни. Перезавантаження" охарактеризував свого наставника

Поділитися:

Учасник "Голосу країни. Перезавантаження" Василь Міщенко лишився у співочому шоу завдяки підтримці глядачів. Однак на ефірі його наставник Вакарчук зізнався: і сам би не дозволив хлопцеві піти. Під час відеозустрічі на нашому сайті Вася розповів, що неймовірно вдячний тренерові й зізнався, за що його поважає понад усе.

"Найбільше я ціную Святослава за людяність. Він справді дуже добра людина. Він до всього ставиться з неймовірним позитивом і завжди хвилюється за своїх конкурсантів. На репетиціях  завжди цікавиться, як настрій, чи все добре з голосом. Святослав переймається за кожного. Знайомі з села часто запитують, який Вакарчук насправді. Я відповідаю: "Який по телебаченню, такий і в житті".

На "Голосі країни" учасники неодноразово виконували хіти Вакарчука. Вася ж поки не наважився на такий відчайдушний крок: переймається, що може не впоратися.

"Інколи я брався співати пісні Святослава Вакарчука, але мені це складно вдається. Я люблю багато його композицій, але найбільше мені подобається його пісня "Обійми", - сказав Василь і навіть заспівав уривок із цієї композиції.

Вася уже розпочав підготовку до другого "живого ефіру" й обіцяє здивувати глядачів "Голосу країни. Перезавантаження".

Переглянути відеоконфренцію й зокрема послухати, як Міщенко співає пісню "Обійми", можна тут: