Василь Вірастюк вирішив помінятися дружинами

Василь Вірастюк вирішив помінятися дружинами

Василь Вірастюк вирішив помінятися дружинами

Поділитися:

Перший обмін в "Міняю жінку" в новому 2012 році стане й останньою програмою четвертого сезону цього проекту каналу "1+1". І в цьому фінальному сімейному експерименті вперше візьме участь зоряна сім'я.

На цей незвичайний крок зважилося сімейство найсильнішої людини планети = Василя Вірастюка. Його дружина Інна поміняється будинками з дружиною співака Михайла Грицкан з Чернівців - Аллою.

"Мені було страшно її відпускати, - зауважує Василь Вірастюк, - не тому що я їй не довіряю, а тому що після аварії у нас є проблеми з її здоров'ям. За це трохи побоювався. Адже там люди непідготовлені, могли в чомусь не допомогти, а їй фізичні навантаження протипоказані. Але участь у проекті - це було її рішення. Її ідея. Я погодився, тому що їй захотілося подивитися щось нове і здивувати когось. Вона у нас звикла всіх дивувати. Особливо своїми виробами в кулінарії ".

Як і всі учасники, Інна та Алла поняття не мали, куди їх везуть. Коли Інна зайшла в квартиру, вона одразу ж побачила гітару і зрозуміла, що господар будинку - співак.
У новій родині особливих проблем не виникало. Михайло звозив Інну в студію звукозапису, в спорткомплекс, вони  каталися на квадро циклі та спробували місцеву кухню.

У свою чергу Василь показав нової дружині Аллі, як вони живуть, його спортивний зал, водив у байкерський клуб, де розповідав про подорожі Україною.

Зірковий фінал - хоч і завершальна програм цього сезону, але перша серед зоряних обмінів проекту "1+1" - у п'ятому сезоні мамами мінятимуться сім'ї простих українців та відомих особистостей.