Василь Вірастюк заспівав на зйомках "1+1 удома" до 8 Березня!

Василь Вірастюк заспівав на зйомках "1+1 удома" до 8  Березня!

Володар титулу "Найсильніша людина планети" Василь Вірастюк зіграє в мюзиклі "1+1 удома" до 8 Березня, який готують спільно канал 1+1 і "Квартал 95"

Поділитися:

Володар титулу "Найсильніша людина планети" Василь Вірастюк зіграє в мюзиклі "1+1 удома" до 8 Березня, який готують спільно канал 1+1 і "Квартал 95". Подробиці своєї ролі стронгмен не розкриває, тільки натякає: його герой дуже кумедний.

Зазвичай Вірастюк обережно ставиться до участі в подібних проектах. Але цього разу погодився без вагань. "А що мене вмовляти? На хороші і смішні ролі я погоджуюся. Головне, щоб це не була роль якогось "міського божевільного", - сміється спортсмен. - "А моя роль у цьому фільмі весела, ще й співати треба. А співати я люблю".

Сцени за участю Василя Вірастюка відбуваються в терміналі аеропорту. Величезний термінал збудували прямо в знімальному павільйоні - з залою чекання, пунктом митного контролю і навіть діючою багажною стрічкою.

Акторський талант Вірастюка вразив усю знімальну групу. Але труднощі виникли там, де їх ніхто не чекав. Виявилося, що активному спортсменові складно чекати перерви між зйомками різних сцен. "Найскладніше - чекати, - зізнається сильна людина. - Головне - знайти собі якесь заняття. Он, бачите, сидять хлопці з дівчатами, розгадують кросворди, грають на планшеті в іграшки. А я щось читаю... Отак проводимо час".

Нагадаємо, "1+1 удома" до 8 Березня - це продовження однойменного новорічного фільму. В ньому беруть участь актори "Кварталу 95" і ведучі 1+1. "Кварталівці" Володимир Зеленський, Євген Кошовий і Олена Кравець грають бандитів. А ролі позитивних персонажів дісталися ведучим 1+1: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Руслану Сенічкіну і Анатолію Анатолічу.

Спеціально для зйомок мюзиклу в знімальному павільйоні побудували ціле місто у стилі старої Праги. У ньому 20 будинків, кафе, центральна площа і магазини.