Убити Сталіна. 4 і 5 серії. Між Іваном та Поліною виникають романтичні стосунки

Убити Сталіна. 4 і 5 серії. Між Іваном та Поліною виникають романтичні стосунки

Поліна Серебрякова, подруга майора Летягіна, стала свідком розмови брата і якогось офіцера і зрозуміла, що невідомий - німецький агент, а її друг - зрадник.

Поділитися:

Дивіться серіал "Убити Сталіна" на каналі 1+1.

Середа, 6 листопада

Початок - 20:15

4 серія

Поліна Серебрякова, подруга майора Летягіна, стала свідком розмови брата і якогось офіцера і зрозуміла, що невідомий - німецький агент, а її друг - зрадник. Їй вдалося піти від невідомого, в чиїй особі Бережний упізнає Хесса. Поліна згадує, що в квартирі смерділо псиною. Хесса знаходять досить швидко. За ним встановлено спостереження. Хесс своїм візитом явно подає комусь знаки...

5 серія

Між Іваном та Поліною виникають романтичні стосунки. Під час нальоту німецької авіації розбомблено лабораторію, звідки викрадено речовину, відібрану у Самаріна. Ухвалено рішення про арешт Хесса, але в квартирі його вже немає. Але Новицький виявляє хід у підвал, де переховувалися люди Хесса. Судячи з доказів, диверсанти хочуть підірвати метрополітен і знищити все керівництво країни, тому що вибух призведе до руйнації будівель у центрі столиці. Групу диверсантів перехоплюють у підземеллі, спрацьовує вибуховий пристрій. Вся група гине.