Катя Осадча з'явилася у сукні з «покемонами» (фото)

Головний стиліст «1+1» Ольга Слонь розповіла, що ексклюзивну сукню спеціально пошили для «Голос.Діти-3».

Поділитися:

Новий випуск «вокальних баттлів» на «Голос. Діти» глядачі побачать у неділю, 20 листопада, о 21:00 на телеканалі «1+1». В ефірі ведуча проекту Катя Осадча з'явиться у незвичайному вбранні - яскраво-жовтій сукні, прикрашеній аплікаціями у вигляді «покемонів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі образи Каті Осадчої на шоу «Голос. Діти»

Головний стиліст телеканалу «1+1» Ольга Слонь розповіла, що ексклюзивну сукню спеціально для «Голос.Діти-3» пошив український дизайнер і експерт проекту «Поверніть мені красу» Андре Тан.

Не можу не відмітити, яка прекрасна у Каті сьогодні сукня з «покемонами, - зазначив MONATIK.

Співведучий Осадчої Юрій Горбунов незмінно елегантний строгий сірий костюм прикрасив яскравою нагрудною хустинкою.

Нагадаємо, згідно з новими правилами, тренери Тіна Кароль, Потап18 підопічних Потапа заспівали зі своїм зірковим тренером на великій сцені (фото) і MONATIK розподілять учасників своїх команд по трійках для виступів на сцені. Після «вокального бою» тренер залишить у своїй команді лише одного з трьох учасників.

У минулому випуску перемогу в «вокальному бою» здобули Михайло Кисельов, Катріна-Паула Дірінга і Оля Гарбузюк з команди Тіни Кароль, Ерік Мкртчан, Андрій Бойко і Карина Аракелян з команди MONATIK, і Талі Купер, Іванна Решко та Кирило Черпіта з команди Потапа.

Найближчої неділі за право залишитися на проекті будуть боротися маленькі талановиті вокалісти, яких встигла полюбити вся країна. Глядачі побачать вокальні поєдинки за участю Тані Олексієнко та Антона Мельника з команди Потапа, Еліни Іващенко, Сашка Подоляна і Ані Мкртчан з команди Тіни Кароль, Лєри Лисенко, Влада Фенічка і зірки Інтернету, чий виступ переглянули майже 2 мільйони користувачів Youtube, Саші Мироненко з команди MONATIK.

Дивіться новий випуск «Голос.Діти-3» у неділю, 20 листопада, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, з прем'єрою «Голос.Діти-3» стартував «Рік «Голосу» на телеканалі «1+1», який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом «Голос країни-7».