Ведуча "Одруження наосліп" розповіла, як притягнути кохання у своє життя

Ведуча "Одруження наосліп" розповіла, як притягнути кохання у своє життя

Цієї середи, 11 листопада, о 22.00 на телеканалі "1+1" стартує новий проект "Одруження наосліп".

Поділитися:

Цієї середи, 11 листопада, о 22.00 на телеканалі "1+1" стартує новий проект "Одруження наосліп". Ведуча Леся Матвеєва  разом із героями переживає усі приємні та конфліктні моменти стосунків, дає поради і підтримує учасників. Сайту 1plus1.ua вона розповіла, як притягнути кохання й турботу у своє життя. 

Є одне дуже важливе знання, яке можна почерпнути для себе з численних досліджень з психології. Усе, що ви відчуваєте й переживаєте, буквально зчитується іншими людьми. Вони цього не усвідомлюють, тому не можуть пояснити, звідки в них береться абсолютно визначене ставлення до вас. Несвідомо ми повідомляємо оточуючим про себе набагато більше, ніж хочемо. Ви напевно зустрічали людей, які володіють справжнім магнетизмом, або навпаки, яких багато хто недолюблює?

Якщо ви хочете бути коханими та бажаними, попрацюйте спочатку над собою. Хочете мати справжнього чоловіка поруч? Станьте справжньою жінкою!


1. Не економте на собі. Якщо ви серйозно замислились про те, що краще купити не нову білизну чи туфлі, а міксер або яку-небудь приємність для когось – ваша жіночність під загрозою. Погана ідея, яка може спасти вам на думку: "Нічого, у мене ж є старі чобітки, доношу їх. А от міксер, міксер – так! Млинці готуватиму. Удома всі будуть щасливі".


2. Балуйте себе. Дівчат треба балувати. Слухайте гарну музику, влаштовуйте вечори з подружками, смачно їжте й розслабляйтеся, пошийте собі сукню, купіть нову помаду, робіть маленькі такі подаруночки. Дозвольте собі отримувати задоволення. Ви звикнете до цього відчуття й викликатимете в інших бажання вас балувати й радувати.

3. Дозвольте собі бути слабкою. Це не означає, що ви повинні поводитися як дитина. Це означає поводитися як жінка. Не піднімайте важкі речі, не тягніть самостійно пакети, коли поряд є хтось, хто може вам допомогти. Тендітній та ніжній жінці хочеться догоджати.

4. Не висувайте претензій. Є величезна різниця між бажанням допомагати та почуттям провини й обов'язку. Нікому не подобається почуватися зобов'язаним чи винним.

5. У чоловіка, який перебуває поруч із вами, знаходьте сильні сторони. Навіть якщо ви йому не кажете, але помічаєте їх, він відчує це та захоче їх розвивати.

6. Наприкінці кожного дня пригадуйте п'ять гарних речей і подій, які зробили цей день приємним. Перетворіть це на звичку.

Еріх Марія Ремарк писав, що жінка, яка економить на собі, викликає лише одне бажання – заощадити на ній. Від себе додам, що жінка, яка любить і цінує себе, викликає не просто таке саме ставлення до себе. Поряд з такою жінкою чоловікові хочеться бути й змінюватися на краще, радіти життю разом із нею та балувати її безкінечно, аби вона не втомлювалася надихати його на нові подвиги.

ЛЕСЯ МАТВЕЄВА

Уже сьогодні, 11 листопада о 22.00 глядачі побачать історію Ірини, яка уміло заправляє весіллями, а сама задихається від самотності, та Олександра, який веде успішний бізнес, а вдома на нього чекає лише мама. Чи вдасться їм стати сім'єю? Дивіться у прем'єрному випуску "Одруження наосліп" з Лесею Матвеєвою у середу о 22:00 на "1+1".