Ведучі ТСН зробили музичний подарунок захисникам України до Дня Збройних сил

Ведучі ТСН зробили музичний подарунок захисникам України до Дня Збройних сил

Дивіться онлайн-прем'єру зворушливого відео кліпу на пісню "Повертайся живим"

Поділитися:

Відсьогодні, 6 грудня, на сайті

 У музичній відеороботі, присвяченій захисникам, які перебувають у зоні АТО, взяли участь ведучі щоденних випусків ТСН Наталія Мосейчук, Лідія Таран, Соломія Вітвіцька, Марічка Падалко та Юлія Бориско. Їх підтримали професійні музиканти: дует "ТЕЛЬНЮК: Сестри" і гурт "Kozak System". Телевізійна прем'єра відбудеться завтра, 7 грудня, в ефірі підсумкового випуску новин ТСН.Тиждень з Аллою Мазур о 19:30.  

 Автор слів пісні "Повертайся живим" – київська поетеса Ірина Цілик, а музику написала співачка Леся Тельнюк.

 Ідея запису пісні-звернення виникла у команди новинарів ТСН. Рішення зробити  кліп, присвячений хоробрим серцям, мобілізувало учасників у рекордні терміни. Два дні плідно працювали над музичним матеріалом: у перший день відбувся запис пісні на студії звукозапису, на другий день знімали кліп на території каналу "1+1" – у студії ТСН під керівництвом відомого режисера, досвідченого кліпмейкера Семена Горова.

 "Я переконана, що нам важливо присвятити цю пісню не лише нашим світлим воїнам,  за чиє повернення ми молимося, але й тим мужнім і відданим жінкам та матерям, які на них чекають. Я щохвилини розділяю їхнє хвилювання, їхній біль, їхній страх і їхню надію. Дай Боже всім сил дочекатися якнайшвидшого повернення героїв!" - ділиться Марічка Падалко.

Ведуча спецвипуску ТСН Соломія Вітвіцька запевняє, що пісня не лише драйвова, а й дуже зворушлива.

"Пам'ятаю, поки їхала на студію на запис пісні, слухала її в машині та намагалася підспівувати. В якийсь момент ком відчула в горлі і розплакалась... Наче паралельна реальність - ми тут, вони там. Коли буваю на сході, щоразу дивуюсь, наскільки сильні й мужні у нас чоловіки. І нехай усі обов'язково повертаються до нас і до своїх рідних живими і з перемогою!" - згадує Соломія.

Ведуча нічних випусків ТСН Юлія Бориско зізнається, що вже знала цю пісню і встигла її полюбити. Але до останнього вагалась, чи варто виходити за межі звичного ефірного образу.

 "Щоб співати пісню "Повертайся живим", треба мати хист. Але бажання зробити щось несподіване для наших захисників-героїв переважило страх особистого вокального провалу. Я співала серцем. Довірилася професіоналам - приблизно так, як ми довіряємо нашим захисникам на сході", - розповідає Бориско.

Ти, головне, повертайся додому,

Врешті знімай запилюжені берці,

І вчися наново жити потому,

З перепрошитою вірою в серці.

Також дивіться на порталі YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=t4ZKm89RJIs