У "Сніданку з 1+1" з'являться нові обличчя

У "Сніданку з 1+1" з'являться нові обличчя

Нова студія "Сніданку з 1+1", а особливо кухня Руслана Сенічкіна, продовжує привертати увагу. 

Поділитися:

Нова студія "Сніданку з 1+1", а особливо кухня Руслана Сенічкіна, продовжує привертати увагу. Не тільки котів, але й журналістів. Днями Людмила Барбір, Марина Леончук та Руслан Сенічкін на чолі з керівником програми Юлією Жмакіною приймали у затишній домівці гостей. 

Приміщення, оснащене за останнім словом техніки, дозволило ведучим, гостям та експертам студії почуватися більш комфортно. При цьому зйомки вестимуться з додаткової кругової камери, розміщеної під стелею. Керівник програми Юлія Жмакіна зазначила, що в Україні не так багато людей, які спеціалізується на телевізійному дизайні і пообіцяла згодом розкрити їх імена. Цікаво, що вони ж розробляли декорації до проекту "Право на владу".

На входинах можна було побачити усю команду ранку: від журналістів до знімальної групи, але особливу увагу приділили експертам, з якими глядачі "1+1" ближче познайомляться вже весною. Експерти відразу ж продемонстрували, що вони, в першу чергу, не теоретики, а практики.

Руслан Сенічкін пригощав своїх гостей млинцями, а дієтолог програми Галина Несговорова давала оцінку їх калорійності та шкідливості. З впевненістю можемо сказати, що млинці від Руслана не містять ніяких консервантів, окрім доброго ранкового настрою.

Енергію, яку гості отримали з поживних млинців, можна було витратити на місці - під уважним керівництвом фітнес-тренера Павла Богорада. Виявилося, що не всі з присутніх вміють навіть правильно присідати.


Та "Сніданок з 1+1" піклується не тільки про фізичне здоров'я своїх глядачів. У психолога Марії Фабричевої завжди є відповідь на питання, як починати день, що відчувати себе щасливою людиною.

У новому сезоні "Сніданок" надихатиме, підтримуватиме і заряджатиме бадьорістю своїх глядачів.