Ведучий 1 +1 Дмитро Комаров впав із 70-метрової висоти

Ведучий 1 +1 Дмитро Комаров впав із 70-метрової висоти

Чим закінчилася ця історія, і як ведучий приземлився зі зламаним двигуном – глядачі дізнаються вже найближчої неділі.

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт", мандрівник-екстремал Дмитро Комаров під час зйомок на острові Балі впав із 70-метрової висоти. Щоб зняти панораму острова, він піднявся в небо на паральоті – літальному апараті з двигуном. Але на висоті пташиного польоту мотор несподівано заглох.

Як звичайна зйомка ледь не завершилася трагедією, Дмитро покаже в новій серії "Світу навиворіт" у неділю 27 липня на каналі "1+1". Початок – об 11:00.

"Параліт – це візок із чотирма колесами, ззаду потужний мотор. Піднімається в повітря і тримається в ньому за рахунок парашута-крила, щось на зразок параплана,розповідає ведучий. – Ми хотіли зняти Балі з висоти пташиного польоту. Спочатку кілька кіл на паральоті зробив оператор Саша Дмитрієв. Потім настала моя черга – я повинен був привітатися і попрощатися з глядачами у повітрі. Піднялися на метрів 60-70. Секунд через 40 двигун раптом став захлинатися, а ще за мить взагалі заглох. Пілот кричить: "Тримайся, екстрена посадка!".

Чим закінчилася ця історія, і як ведучий приземлився зі зламаним двигуном – глядачі дізнаються вже найближчої неділі.

До речі, у цій же серії Комаров познайомиться зі справжньою зіркою Балі – цілителем Кетутом Лієром, героєм фільму "Їж, молись, кохай" з Джулією Робертс у головній ролі.

Після цього Дмитро вирушить на острів Ява, щоб у мусульманському місті Сурабая прогулятися однією з найзнаменитіших у світі вулиць червоних ліхтарів. А на завершення він взагалі стане вчителем географії в школі Джакарти. Українець проведе урок в тому самому класі, де колись навчався майбутній президент США Барак Обама.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує світом тільки вдвох з оператором, часто опиняючись в найбільш небезпечних та екзотичних місцях, яких немає в жодному туристичному маршруті.

 

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" є вже п'ятим за рахунком. Всі серії онлайн дивіться на сайті "1+1".

 

Новини по темі