Ведучий "1+1" в Індонезії потрапив під обстріл

Ведучий "1+1" в Індонезії потрапив під обстріл

Пригоди ведучого Дмитра Комаров в Індонезії тривають. І цього разу раз він покаже, як аборигени грають у війну, стріляючи один в одного на очах у радісних родичів.

Поділитися:

У неділю, 13 квітня, на каналі "1+1" вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Пригоди ведучого Дмитра Комаров в Індонезії тривають. І цього разу раз він покаже, як аборигени грають у війну, стріляючи один в одного на очах у радісних родичів.

"Світ навиворіт" продовжує вивчати традиції і побут первісних аборигенів з самого дикого острова планети Нова Гвінея. У 7 серії глядачі побачать, як розважаються колишні людожери.

Дмитро Комаров побував на грандіозному фестивалі – усі племена округи з'їжджаються, щоб воювати один з одним. Папуаси вбираються і наносять бойове розфарбовування – так само, як це робили їхні предки, коли йшли в бій. Тепер це скоріше військовий спектакль, але аборигени войовничо біжать в атаку, стріляють з лука, метають списи і падають замертво. Вмирають вони, правда, не по-справжньому. Але в цілому грають самих себе, тому що не так давно все це було частиною їх буднів.

І тільки у програмі "Світ навиворіт" – папуаська вечірка в українському стилі! Разом з аборигенами з племені дані Дмитро Комаров приготує справжній український борщ. Папуаси, котрі звикли їсти лише солодку картоплю, вперше у житті будуть чистити моркву і буряк, і плакати від ріпчастої цибулі. Але всі ці продукти ще потрібно знайти на ринку.

Початок серії - о 10:45.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто опиняючись у місцях, де ще не ступала нога жодного туриста.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" є вже п'ятим за рахунком. Всі серії онлайн дивіться на сайті "1+1". 

Відтепер у Дмитра Комарова є власний блог! Чим відомий ведучий і мандрівник уже встиг поділитися з прихильниками, можна переглянути тут.