Ведучий "1+1" знайшов гігантську Україну на березі океану

Ведучий "1+1" знайшов гігантську Україну на березі океану

В унікальному заповіднику на острові Ява так назвали одну з морських черепах

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров знайшов Україну на березі Індійського океану. В Індонезії, в унікальному заповіднику на острові Ява, так назвали одну з гігантських морських черепах. Від чого індонезійці оберігають Україну, та як Дмитро відрядив у перше плавання 250 крихітних черепашат – у новій серії "Світу навиворіт" у неділю, 4 травня, на каналі "1+1". Початок – об 11:00.

Унікальний заповідник "Меру-Бетірі" розташований на острові Ява, на березі Індійського океану. Саме сюди гігантські морські черепахи виповзають з водних глибин, щоби відкласти яйця з потомством.

Дмитро Комаров познайомить глядачів з черепахою Україною. А ще – "прийме пологи" у величезної черепахи, покаже, як індонезійські рейнджери захищають черепашаче потомство від хижаків, і переживе неймовірно зворушливу пригоду, своїми руками випустивши в океан дві з половиною сотні новонароджених черепашок.

Після черепашачого раю глядачів чекає екскурсія на південь Яви, в місто Дкокьякарта, де розташована найдивніша макаронна фабрика в світі. Один з її головних співробітників – справжнісінький бик.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто опиняючись у місцях, де ще не ступала нога жодного туриста.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" є вже п'ятим за рахунком. Всі серії онлайн дивіться на сайті "1+1".