Ведучий 1+1 знайшов "хрущовки" в джунглях Індонезії

Ведучий 1+1 знайшов "хрущовки" в джунглях Індонезії

У неділю, 30 березня, на каналі 1+1 вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Невгамовний мандрівник Дмитро Комаров забрався в самі нетрі Індонезії.

Поділитися:

У неділю, 30 березня, на каналі 1+1 вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Невгамовний мандрівник Дмитро Комаров забрався в самі нетрі Індонезії. І там побачив те, чого ніяк не очікував – будинки, які всередині до болю нагадують наші "хрущовки".

Саме в таких будинках на острові Сулавесі живе народність тораджі. При цьому дах звичайного тораджійского будинку має форму величезного човна.

Тут найголовніша подія в житті – смерть. Дмитро Комаров покаже, як стародавні скелети стали розвагою для туристів, які люблять побродити по людських кістках. А ще знайде дуже незвичайні могили, в яких ховають немовлят – в стовбурах дерев.

Від тораджів "Світ навиворіт" переміститься на північ острова Сулавесі. І тут погуляє на веселому християнському святі – дні народження церкви, де народ безтурботно танцює під знайомий кожному з нас танок маленьких каченят.

На міському ринку Томогон знімальна група зіткнеться з по-справжньому моторошною кулінарією. Саме тут у м'ясному відділі індонезійці запасаються тушками кажанів.

А наостанок знову в джунглі. І тепер уже на пошуки дуже дивного створіння – найменшої мавпи на планеті, довгоп'ята.

Початок серії - о 10:45.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто занурюючись в місця, де ще не ступала нога жодного туриста.