Анатоліч став одним з п'яти зіркових героїв у спеціальному гастрономічному матеріалі нового номеру видання "Аirport" і розказав про свої кулінарні вподобання.

На думку Анатоліча, сніданок має бути не тільки смачним, а й поживним. Свій ранок він зазвичай починає вівсянкою з бананами, інколи може собі дозволити шоколад. З напоїв віддає перевагу воді, каві, а чай п'є лише зрідка.

Улюблених страв дуже багато, як української, так і різних національних кухонь. Анатоліч любить відкривати для себе традиційні страви різних культур:

"Недавно я зробив гастрономічне відкриття - спробував "окрошку" з ананасами. Виявилось, дуже смачно!"

Ведучий зізнався, що обожнює солодке, але часто собі його не дозволяє. Якщо і піддається спокусі, то обов'язково компенсує ці калорії у спортзалі.

За його словами, найсмачніша сімейна страва - це український борщ, який варить його дружина. Проте, каже, що відкрив для себе рецепти свого колеги Руслана Сенічкіна, зокрема, запечені сирники. Анатоліч сподівається також освоїти варіанти дитячого меню з другої Руслано-вої книжки "Сніданки для дітей".

Які ще Анатоліч має гастрономічні вподобання? І від чого практично не може відмовитись? Читайте на сторінках "Airport".