Ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч повертається в "Голос країни"

Ведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч повертається в "Голос країни"

Як і в попередніх сезонах, його володінням буде редрум - кімната, де учасники в прямому ефірі налаштовуються на виступи й чекають результатів глядацького голосування.

Поділитися:

Анатолій Анатоліч стане ведучим шоу "Голос країни. Перезавантаження". Як і в попередніх сезонах, його володінням буде редрум - кімната, де учасники в прямому ефірі налаштовуються на виступи, спілкуються одне з одним і чекають результатів глядацького голосування.

Червоні диванчики редруму - це місце, де розкриваються всі найцікавіші секрети залаштункового простору. Крім того, в цьому сезоні велику увагу ведучий приділить шанувальникам проекту в Інтернеті.

"Ми використовуємо величезний екран, де будемо відстежувати реакцію глядачів в Інтернеті на події в ефірі "Голосу країни". І самі учасники теж будуть виявляти активність, викладати свої фотки, ділитися емоціями, побажаннями", - розкриває секрет Анатоліч.

Найвідданіші шанувальники проекту, які викладуть фото з хештегом #goloskrainy, можуть не тільки потрапити на екрани під час прямої трансляції, а й здобути квиток на наступний ефір проекту.

Нагадаємо, перший прямий ефір шоу "Голос країни. Перезавантаження" відбудеться вже цієї неділі, 18 травня, о 21:00 на каналі "1+1". За його результатами з 16 учасників тільки половина пройде до півфіналу.

У кожній команді одного півфіналіста оберуть глядачі шляхом голосування. Ще по одному учаснику наступного прямого ефіру виберуть самі тренери.

Правила глядацького голосування буде оголошено в прямому ефірі.