Ведучий "Сніданку з 1+1" підтримав українського дизайнера Анну Бублік на Ukrainian Fashion Week

Ведучий "Сніданку з 1+1" підтримав  українського дизайнера Анну Бублік на Ukrainian Fashion Week

Чоловічу модну територію на Ukrainian Fashion Week -  HOMME Space відкрито  

Поділитися:

У суботу 17 жовтня в 19:30 на території Мистецького Арсеналу у Києві телеведучий "Сніданку з 1+1" Анатолій Анатоліч презентував костюм з нової колекції українського дизайнера Анни Бублік та відкрив чоловічу модну територію на Ukrainian Fashion Week -  HOMME SpacebyMacallan разом з дизайнером бренду Indposhiv Катериною Возіановою та куратором проекту Надею Пожарською.

Чоловіча мода залишається у фокусі Ukrainian Fashion Week і в рамках цього проекту об'єднує представників кращих українських майстерень, які створюють чоловічі костюми за стандартам Savile Row Bespoke Association, GB. Savile Row Bespoke – спеціальні стандарти якості пошиву чоловічого костюму відповідно до найсуворіших вимог Гільдії Портних Англії. Ці зразкові правила визнані найкращими майстрами світу, і цей знак якості дозволяє підтверджувати можливість працювати над створенням всіх видів чоловічого костюму для перших осіб. 

Чоловічий простір Homme Space представлений на Ukrainian Fashion Week відкрився вдруге, це унікальна локація яка презентує моду для чоловіків. Створений за ініціативи Катерини Возіанової, власниці майстерні індивідуального пошиву Indposhiv, простір об'єднав представників найкращих українських майстерень, що займаються індивідуальним пошиттям чоловічого одягу annabublik та взуття українського бренду Сircul, а також компаній, чиї продукти є невід'ємною складовою чоловічого стилю.

Телеканал "1 + 1" виступив партнером даного проекту підтримавши ідею українського дизайнера донести до чоловічої аудиторії, що костюм зшитий за індивідуальним замовленням за найвищими світовими стандартами, і це гарантія успішного чоловіка сьогодні. 

"У всьому світі визнано шити чоловічі костюми, а не купувати і це вважається вершиною кравецької майстерності, ми це знаємо не з чуток, оскільки з минулого року працюємо в Лондоні. В Україні традиція пошиття індивідуального чоловічого костюму тільки починає своє відродження і ми вважаємо своїм обов'язком її відроджувати. Працюючи в Англії ми побачили, що українська школа майстрів пошиття костюмів, фактично не поступається лондонській школі майстрів. Костюми які шиють в Україні можуть йти в рівень з костюмами зшитими в Англії" - підкреслила Катерина Возіанова, директор бренду Indposhiv.

"Костюм - це гарантія справжнього успішного чоловічого образу. Ведучі британських радіостанцій ведуть вечірні випуски новин в смокінгу, хоча їх не видно. Це частина культури джентльменів. Я працюю в ранковому форматі телеканалу, звичайно це не смокінги, але костюм трійка, особливо така, як сьогодні – від української авторитетної майстрині Анни Бублік. Наша аудиторія, особливо жіноча, рада бачити чоловіків у костюмі. Робота над створенням чоловічого костюму - це справжнє мистецтво на всі часи. І ми разом пишемо історію чоловічої моди на території Ukrainian Fashion Week, і нам є чим пишатися на весь світ. В нас є всі світові знаки якості, наших майстрів визнають майстри британської Гільдії Портних", сказав ведучий Анатолій Анатоліч