Ведучий Сніданку з 1+1 удруге став батьком

Ведучий Сніданку з 1+1  удруге став батьком

Ведучий Сніданку з 1+1 Анатолій Анатоліч удруге став батьком. Сьогодні в нього народилася донечка. Дівчинку назвали Лолітою, її вага – 3 400 г, а зріст – 52 см.

Поділитися:

Ведучий Сніданку з 1+1 Анатолій Анатоліч удруге став батьком. Сьогодні в нього народилася донечка. Дівчинку назвали Лолітою, її вага – 3 400 г, а зріст – 52 см. Телеканал 1+1 вітає Анатолія Анатоліча з поповненням у сім'ї! Бажаємо новоспеченим батькам сил, а донечці – міцного здоров'я та щасливої долі.

"Сижу й чекаю повернення з пологової палати моїх дівчат. Лоліта з'явилася на світ легко і вчасно. Попереду на неї чекає багато неймовірного, про що вона ще навіть не підозрює. А Аліса стала "старшою сестрою" у свої рік і вісім місяців! Дорослішаємо!" - зауважив багатодітний татусь.

Останній тиждень глядачі "Сніданку з 1+1" спостерігали за тим, як ведучий програми готувався знову стати батьком. Анатолій Анатоліч започаткував нову рубрику про батьківство "Я – тато!", де давав поради, особливо чоловікам, як правильно брати участь у народженні дитини та готуватися до пологів, як вибирати одяг для немовлят, як правильно харчуватися вагітним, як краще вибирати ім'я для дитини та яка специфіка зарядки для вагітних. Ведучий "Сніданку з 1+1" пообіцяв, що рубрика "Я – тато!" і далі виходитиме в ранковому шоу, тепер трішки в іншому формі – як поради молодим батькам, в яких щойно народилася дитина.