Ведучий "Сніданку з 1+1" вчора виступив в "Голосі країни"

Ведучий "Сніданку з 1+1" вчора виступив в "Голосі країни"

Четвертий епізод вокального шоу "Голос країни. Нова історія" був повний несподіванок, як для зіркових тренерів, так і для глядачів 1+1.

Поділитися:

Четвертий епізод вокального шоу "Голос країни. Нова історія" був повний несподіванок, як для зіркових тренерів, так і для глядачів 1+1. На сцену піднімалися нащадки відомих музичних сімей, артисти з команд Потапа та Ані Лорак, крісла поверталися самі собою, а секунди сумнівів і роздумів коштували вокалістам участі в проекті. Але яке ж було здивування тренерів, коли, повернувшись до сцени, вони побачили, хто співав композицію Френка Сінатри "My way" - ведучий ранкової програми каналу "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін!

- Я чесно пройшов весь кастинг, заповнив і відправив анкету, - каже Руслан Сенічкін. - Так що ніякого "блату" не було!

Ніхто з тренерів не те, що не впізнав Руслана, вони не очікували, що людина, яка зустрічає їх в ранковому ефірі канал ще й так співає! Хоча жоден з наставників не обернувся до Руслана під час його виступу, але, як зауважила потім Діана Арбеніна, співав він дуже задушевно.

- Руслан часто підспівував комусь в ефірі, але, знаючи його характер, - ми ніколи в житті не думали, що він наважиться на такий крок! - Каже продюсер "Сніданку з 1+1" Юлія Жмакіна, - Не думали, що він зважиться чесним чином взяти участь у такому серйозному вокальному проекті. Для мене це була його нова грань. Ми всі страшенно пишаємося ним! У нас на сторінці Фейсбук зараз коїться щось страшне - просто всенародне обговорення.