Величне століття. Роксолана. Прем'єра на "1 +1"!

Величне століття. Роксолана. Прем'єра на "1 +1"!

В ефірі "1 +1" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення, який з успіхом пройшов у багатьох країнах світу.

Поділитися:

В ефірі "1 +1" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення, який з успіхом пройшов у багатьох країнах світу. Це 65-серійна історія про палке кохання могутнього султана Османської імперії Сулеймана Великого до чарівної української красуні Анастасії Лісовської. Згідно з канонами ісламської віри, султан міг мати чотирьох законних дружин і стільки наложниць, скільки зможе утримувати. При цьому, діти першої дружини ставали спадкоємцями престолу. Шляхом інтриг, підкупу й майстерного зваблювання українська красуня стала дружиною султана. Після прийняття ісламу вона отримала ім'я Хюррем. Сулейман звів Роксолану в ранг головної дружини, і називав її не інакше як "милою серцю".
Свого часу цю любов переконливо втілили на українських екранах Ольга Сумська та Анатолій Хостікоєв. Настав час дізнатися точку зору турецької сторони.

1 серія - "Новий дім, нові правила".
1520. Османська імперія в самому розквіті. Після смерті батька 24-річний Сулейман Кануні стає султаном великої країни. За кілька місяців до коронації кримські татари нападають на невелике українське селище на Львівщині, де беруть у полон прекрасну молоду дівчину Анастасію Лісовську (у фільмі Олександру), по-звірячому вбивши на очах всю її родину ...

Головну жіночу роль грає Мер'єм Узерлі, німецька актриса турецького походження. Султана Сулеймана грає турецький актор театру і кіно Халіта Ергенч.
До речі, Ольга Сумська також буде присутня в серіалі. Правда, цього разу в якості голосу матері Сулеймана Валіде.

По буднях о 17.10 на 1 +1