Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Величне століття. Роксолана: Як розвиватимуться події

Понеділок, 5 листопада Кримського художника відправляють в майстерню, що знаходиться у палаці. Там Хюррем знайде у покоях Сулеймана жіночу річ. Тим часом до Султана доходять новини, що і на новому місці Фархат-паша встановлює

Поділитися:

Понеділок, 5 листопада

Кримського художника відправляють в майстерню, що знаходиться у палаці. Там Хюррем знайде у покоях Сулеймана жіночу річ. Тим часом до Султана доходять новини, що і на новому місці Фархат-паша встановлює колишні незаконні порядки. Тим часом у гаремі поповнення, і одна із нових наложниць призначена спеціально для Падишаха. Коли новеньку готують до візиту до Сулеймана, Хюррем робить спробу цьому перешкодити.

Вівторок, 6 листопада

Хюррем дізнається про те, що для Сулеймана готують нову наложницю, вона порушує усі правила гарему і ставить Падишаху вимогу. Коли новину про це дізнаються всі у палаці, наложниці з нетерпінням очікують, що зухвалу дівчину покарають. Між тим до палацу прибуває сеньйор Альвізе Грітті, син венеціанського правителя та потужного союзника, за його допомогою Султан хоче завоювати Європу.

Середа, 7 листопада

Коли Махідевран зрозуміла, що накоїла її рабиня, вона виливає на неї весь свій гнів і образу. Тим часом новина про напад на Хюррем облітає весь гарем. Почалось розслідування. Сулейман зміцнює зв'язок з сеньйором Грітті і навіть обідає у нього вдома. А Ібрагім-паша дізнається про маленьку таємницю Хюррем.

Четвер, 8 листопада

Ібрагім-паша перехоплює Нігяр-калфу з листом для Хюррем. Вирішив підловити Хюррем під час зустрічі з художником, Ібрагім влаштовує засідку. Але коли його плани зриваються, він наказує схопити кримського художника та при особистому допиті дізнається усю правду. Між тим у палац Хатідже приїжджає сеньйор Грітті зі своєю зведеною сестрою.

П'ятниця, 9 листопада

Садиці доводиться розповісти Султану, хто вона така насправді. Дізнавшись про підступні плани Карла, він розлючений таким ницим способом дістатися до нього, Сулейман оголошує про початок збору війська. І у травні 1526 року починається похід на фортецю Буда. Тим часом султанська сім'я знаходиться у палаці в Едірні, де у Хюррем починаються пологи.