"Великий пекарський турнір" встановив пам'ятник рожевому тістечку

"Великий пекарський турнір" встановив пам'ятник рожевому тістечку

На рожевому диві з вишенькою можна навіть посидіти.

Поділитися:

Найдобріша кулінарна битва "Великий пекарський турнір" подарувала українцям 150-кілограмове тістечко, на якому можна навіть посидіти. Пам'ятник тістечку з вишенькою і рожевим кремом встановлений у Києві на Співочому полі.

Кольорове тістечко з першого погляду так і хочеться скуштувати. Але насправді це дизайнерська лавка.

Рожеве диво створила арт-дизайнер Даша Хожай. Разом з нею пам'ятник відкривав учасник "Великого пекарського турніру" Олександр Трофименков.

Більше фото: В Києві з'явився суперреалістичний пам'ятник тістечку

"Для такого доброго проекту як "Великий пекарський турнір" захотілося створити щось особливе, - говорить авторка. - Я одразу подумала про любов, лавку для закоханих, і в результаті з'явилася ідея такого романтичного тістечка".

Аби тістечко спокусливо виблискувало так, наче насправді вкрите глазур'ю, Даша вручну полірувала його за спеціальною технологією.

Олександр Трофименков одразу відзначив, що тістечко виглядає, як справжнє.

"Виглядає як смачний капкейк, з дуже ароматною і пухкою бісквітною основою, - не стримує фантазію Сашко. - Верх - це глазур, а вишенька взагалі фантастика!"

Лавка-тістечко - це єдиний екземпляр, подібних в Україні не існує.

Тим часом канал 1+1 оголошує конкурс на найкраще фото з пам'ятником: три найяскравіші фотографії закоханих на арт-лавці отримають призи. Деталі конкурсу - на офіційних сторінках 1+1 у соціальних мережах.