Видавництво #Книголав презентує «Біблійні історії для дітей»

Книга Георгія Коваленка розповідає саме про те, що ми маємо цінувати один в одному.

Поділитися:

Видавництво #Книголав презентує «Біблійні історії для дітей» від Георгія Коваленка. Презентація за участі автора відбудеться 19 грудня на сцені Софіївської площі, одразу після офіційного відкриття Новорічної ялинки.

«Біблійні історії для дітей» – це збірка адаптованих для дітей біблійних сюжетів із сучасними ілюстраціями. Книга містить 33 історії зі Старого та Нового Заповітів – від Створення світу до Воскресіння Христового.

Біблійні сюжети і образи – це не тільки про далеке минуле і не тільки про біблійних героїв, – вважає автор книги, отець Георгій Коваленко, ректор Відкритого Православного Університету Святої Софії-Премудрості. – Ці історії архетипічні, а це означає, що в них можна знайти багато цікавого і корисного для нашого життя. Тому їх варто читати в родинному колі, бо вони не тільки для дітей. Хоча, сподіваюся, дорослі не обмежаться читанням тільки “дитячої” версії Біблії.

Розповідаючи біблійні історії відомий філософ та блогер не дотримувався якогось одного з існуючих перекладів Святого Письма, але використовував усі доступні йому варіанти, іноді поєднуючи їх між собою, а іноді вдаючись до переказу замість цитування, щоб передати премудрість про світ і людину мовою, зрозумілою і дітям, і дорослим.

«Ця книга важлива тому, що життєві питання, які порушено в цих історіях, перш за все стосуються цінностей, – вважає директорка видавництва #книголав Світлана Павелецька. – І, якщо ми хочемо створити нову країну і зробити все, щоб наші діти жили інакше, то перш за все, ми маємо закласти в них ціннісну основу. Незважаючи на ваше ставлення до релігії, ця книга саме про те, що ми маємо цінувати один в одному, і які цінності повинні допомогати нам розвиватись».

Придбати книжку можна за посиланням

Новини по темі