Відбулося передання першої партії допомоги в межах доброчинної акції "Розкіш має бути корисною"

Відбулося передання першої партії допомоги в межах доброчинної акції "Розкіш має бути корисною"

ZARINA провела першу передачу допомоги маленьким переселенцям і дітям захисників України в центрі переселенців "Місто щасливих дітей".

Поділитися:

ZARINA провела першу передачу допомоги маленьким переселенцям і дітям захисників України в центрі переселенців "Місто щасливих дітей". Переселенцям зі Сходу передано корисні та необхідні для нормального життя речі: обігрівачі, пральну машину, побутову хімію тощо.

Це лише перший крок масштабної доброчинної акції "Розкіш має бути корисною", що проводиться Ювелірним домом ZARINA. Компанія і далі надаватиме особливу допомогу дітям захисників України і дітям переселенців та 10% вартості кожного проданого виробу ZARINA віддаватиме на доброчинність.

При переданні доброчинної допомоги була присутня ведуча "1+1" Соломія Вітвіцька, яка є офіційним обличчям компанії ZARINA. Соломія зауважила: "Українці небайдужі, у нас великі серця. Ми всі об'єднуємося і разом будуємо нову країну. Нині кожен може долучитися до спільної справи. Найбільше потребують нашої підтримки дітки з родин переселенців, які втратили домівки, і дітки, чиї батьки загинули на фронті. Усі ми, кожен по-своєму, можемо допомагати. Зокрема, ювелірний бренд ZARINA ініціював доброчинний проект: 10% від продажу патріотичної колекції коштовностей передадуть діткам захисників та маленьким переселенцям і їхнім рідним. Разом ми - сила. Разом ми зможемо зробити багато!"

Діти переселенців також отримали подарунки з рук Соломії. Незважаючи на труднощі, які випали на їхню долю, вони всміхалися і раділи гостям та іграшкам. Адже діти все одно залишаються дітьми, і їм потрібні турбота й підтримка.

Шанувальникам національних мотивів варто звернути пильну увагу на нову синьо-жовту патріотичну колекцію прикрас від ZARINA, 10% від продажу якої також ідуть на допомогу маленьким  переселенцям і дітям захисників України. Французький дизайнер зі світовим ім'ям Роман Баянд, натхненний патріотичними настроями українців, створив цю унікальну колекцію, присвячену сучасній Україні.

Доброчинна акція "Розкіш має бути корисною" триватиме до кінця листопада, тому кожен ще може встигнути долучитися до неї. Для цього треба придбати в магазинах ZARINA будь-яку прикрасу, і 10% від кожної покупки гарантовано підуть на допомогу маленьким переселенцям та дітям захисників України.

Ювелірний дім ZARINA - один з найбільш відомих і яскравих брендів на ювелірному ринку України. Коштовні прикраси від ZARINA – це модна класика, яка створює новий неповторний та вишуканий образ сучасної української жінки і при цьому збегірає вигідний діапазон цін.