Відео для новорічного настрою: як ведучий 1+1 годував африканців олів'є

Відео для новорічного настрою: як ведучий 1+1 годував африканців олів'є

Цей неймовірний новорічний епізод програми "Світ навиворіт" можна передивлятися, як "Іронію долі" - знову і знову.

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров точно знає, як зробити так, аби святкування Нового року запам'яталося на все життя.

Наприклад, відправитися в Африку - де спека +45, люди ніколи не бачили ялинки, а приготування олів'є викликає просто дитячий захват.

Дмитро зізнався, що Новий рік у Кенії виявився одним з найяскравіших у його житті.

Цей момент увійшов до африканського сезону "Світу навиворіт". Але зараз, коли до Нового року залишилися лічені дні, це легендарне відео можна передивлятися знову і знову.

- Це був експромт, - відкрив секрет Дмитро Комаров. - Вийшло так, що ми тоді вилетіли 30 грудня з Києва, а 31-го прилітали до Кенії.

Збиралися взагалі до Танзанії. Але напередодні зовсім випадково мені попався контакт російськомовного аборигена з племені Масаї. Він такий - один з трьох людей на планеті! І я зрозумів, це унікальний шанс зануритися в життя цих кочівників.

Через нього ми домовилися з одним з вождів, щоб нас поселили на пару днів - у тому числі на новорічну ніч.

Перед тим, як виїжджати, "Світ навиворіт" відправився на київський ринок "Троєщина" - затоваритися подарунками.

- З собою везли живу карпатську ялинку, сало, горілку, я купив навіть наш бурячок червоний, на випадок, якщо там не буде. А в Кенії ми пішли на ринок і купили всі продукти для салату олів'є.

Одягли новорічні шапочки, вождю почепили бороду Діда Мороза і в новорічну ніч нарізали олів'є. Такого захвату я в племені ніколи не бачив!

Але знімальна група "Світу навиворіт" пішла ще далі. Коли усі кочівники полягали спати, Дмитро з оператором взяли машину і поїхали у найближче селище, де є електрика.

З'ясувалося, що раз на рік вожді залишають свої списи вдома, одягають джинси і йдуть відриватися на дискотеці, влаштовуючи фонтани з пива.

Та справжнє диво сталося у церкві - під час проповіді.

- У цій церкві пастор читає проповідь наче реп. Коли він побачив, що зайшли ми, він оголосив парафіянам: "Дивіться, люди! До нас прийшли білі - вони хочуть жити справжнім життям, так як масаї!" І всі почали кричати:" Єееее! Ура!"

Нагадаємо, нині триває підготовка вже 5-го сезону "Світу навиворіт". Він буде присвячений Індонезії.