Відомі імена вже 29 претендентів на перемогу у шоу "Голос країни"

Відомі імена вже 29 претендентів на перемогу у шоу "Голос країни"

Вчора, 22 січня, на каналі 1+1 пройшов третій епізод "вибору наосліп" вокального шоу "Голос країни".  Частка ефіру за цільовою аудиторією каналу становила 21,93 % (18-54, вся Україна).

Поділитися:

Вчора, 22 січня, на каналі 1+1 пройшов третій епізод "вибору наосліп" вокального шоу "Голос країни".  Частка ефіру за цільовою аудиторією каналу становила 21,93 % (18-54, вся Україна).

Цього разу у відборі взяли участь 17 конкурсантів не тільки з України, а й з Росії і навіть Іспанії. У подальший етап проекту пройшли дев'ять учасників. Лідером по кількості обраних вокалістів став Олег Скрипка. До його команди потрапили 4 таланти; до команди Валерії – 3 вокалісти; до команди Діани Арбєніної та Олександра Пономарьова – по одному.

Вчора дві учасниці змусили розвернутися до себе крісла усіх зіркових тренерів. 20-річна журналістка Ангеліна Моняк з міста Ужгород ніколи не вчилася співу. Костянтин Меладзе вважає її голос справжнім скарбом, і всі зіркові тренери погодились із ним, натиснувши свої кнопки вибору під час виступу Ангеліни.

Нілуфар  Рассулмухамедова працює бек-вокалісткою зіркового тренера першого сезону "Голосу країни" Стаса П′єхи. Саме він вмовив Нілуфар взяти участь у шоу. Вона приїхала з Москви, і не даремно - її спів змусив всіх зіркових тренерів натиснути кнопку вибору.

Не обійшлося й без конфліктних ситуацій. Вокалістка одного з українських жіночих гуртів Рімма Раймонд після невдалого виступу на сцені шоу почала сперечатися з зірковими тренерами, чим розлютила Діану Арбєніну.

В третьому епізоді до команди зіркового тренера Валерії потрапили Ігор Татаренко, Ангеліна Моняк та Нілуфар  Рассулмухамедова.

Команду Олега Скрипки поповнили Ганна Семещенко, Руслан Бровко, Анатолій Шпарьов та Яна Шейн.

Діана Арбєніна цього разу обрала одного вокаліста – Дениса Жупніка.

До команди Олександра Пономарьова теж потрапив один конкурсант – Віталій Шведчиков.

Відео виступів усіх учасників вже зараз можна подивитися на сайті проекту - www.goloskrainy.tv

Нагадаємо, що у ході етапу "вибору наосліп" зіркові тренери формують команди по 14 учасників. За умовами шоу "Голос країни", тренери сидять спиною до сцени, тому не бачать, а лише чують вокалістів і таким чином роблять свій вибір. Учасники, обрані тренерами у першому епізоді "Голосу країни", потрапляють до наступного етапу, де кожен тренер відправлятиме на "ринг" двох вокалістів своєї команди для змагання один на один. За результатами цього етапу в кожній команді залишиться по 6 вокалістів, які змагатимуться за головний приз у прямому ефірі. Головний приз "Голосу країни" - контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.