Відверте інтерв'ю Тіни Кароль для фільму знімали вночі - "Сніданок з 1+1"

Відверте інтерв'ю Тіни Кароль для фільму знімали вночі - "Сніданок з 1+1"

Інтерв'ю Тіни Кароль стало основою документально-художнього фільму "Сила любові та голосу", прем'єра якого відбудеться 14 лютого на 1+1.

Поділитися:

Відверте інтерв'ю співачки Тіни Кароль стало основою документально-художнього фільму "Сила любові та голосу", прем'єра якого відбудеться сьогодні на 1+1. Це інтерв'ю записували вночі, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Знімальна група супроводжувала співачку протягом кількох місяців. Однак запис інтерв'ю, у якому Тіна розповідає історію знайомства з чоловіком Євгеном Огіром та подробиці їх спільної боротьби зі смертельною хворобою, відбувся в одну ніч.

Тіна Кароль приїхала на знімальний майданчик опівночі. Закінчили зйомку о 5-й ранку.

"Усі ці 5-6 годин плакали навіть дорослі чоловіки. В якийсь момент у мене виникло бажання взяти якесь пальто, накинути на Тіну і щоб вона пішла. Тому що це було дуже щиро і дуже боляче", - розповіла виконавчий продюсер Наталка Якимович.

ВІДЕО: Дивіться онлайн фільм про Тіну Кароль "Сила любові та голосу"

Відомо, що співачка довго не погоджувалася на зйомки. Але зрештою змінила думку: щоб розповісти, як важливо цінувати тих, хто поруч з нами.

"Я розкажу вам історію про любов і вірність. Про те, як важливо цінувати кожну мить. Я про це говорю вперше", - пояснила сама Кароль у відеоанонсі до стрічки.

Також "Сніданок з 1+1" показав кадри зі знімального майданчика "Сили любові та голосу", на яких видно, як саме створювався фільм. А продюсери Вікторія Лезіна-Масляна та Олег Боднарчук розповіли, що були вражені відвертістю Тіни Кароль.

"Особисто я дивилася фільм у готовому вигляді не менше п'яти разів. Але щоразу він викликає емоції, щоразу хочеться плакати. Тому що кожен із нас цю ситуацію може прикласти до себе", - сказала Вікторія Лезіна-Масляна.

Нагадаємо, "Сила любові і голосу" - це документально-художня стрічка виробництва каналу 1+1. Вона складається з концертних номерів Тіни Кароль та документальної історії, зйомки якої тривали понад три місяці.

Дивіться фільм "Сила любові і голосу" у п'ятницю 14 лютого на каналі 1+1. Початок - о 22:05.