Виконання учасником Голосу країни 6 хіта Adelle б'є рекорди переглядів у Мережі (ВІДЕО)

Виконання учасником Голосу країни 6 хіта Adelle б'є рекорди переглядів у Мережі (ВІДЕО)

Костянтин Дмитрієв на шоу Голос Країни 6 - Hello - дивись онлайн відео 

Поділитися:

Відео потужного виконання пісні Адель "Hello" учасником Голосу країни 6 Костянтина Дмитрієва підірвало Мережу і б'є рекорди за кількістю переглядів на YouTube.

Тільки за два тижні, які минули з моменту ефіру, виступ вокаліста переглянули понад півмільйона користувачів інтернету – 665 тисяч разів.

"Фантастика", "Мені здається, я готова слухати це вічно. Голос просто неймовірний", "Своїм співом він просто вривається в душу, неможливо залишитися байдужою! Співає так проникливо, що хочеться слухати ще і ще, шкода, що пісня так швидко закінчилася", - пишуть у коментарях до виступу юзери.

Зазначимо, Дмитрієв змусив розвернути свої крісла трьох тренерів – Тіни Кароль, Потапа та Івана Дорна. Тіна Кароль підкреслила, що місцями виступ вокаліста був навіть кращий за оригінал.

Сам же Костянтин зізнається, що дуже незвично після ефіру чути стільки позитивних відгуків і дивується, що тепер його так часто впізнають перехожі на вулиці.

"Я отримую багато коментарів. Був вражений, коли отримав позитивні відгуки від своєї землячки Злати Огнєвіч, а також від Яни Соломко. Але особливо цінна для мене думка мого педагога з вокалу Тетяни Миколаївни Русової. Їй дуже сподобався мій виступ", - розповідає Костянтин, який потрапив до команди Івана Дорна.

Нагадаємо, вже цієї неділі о 21:00 на 1+1 платинова четвірка тренерів продовжить здійснювати "вибір наосліп". Прямий ефір Голос країни 6 випуск 3 дивись онлайн вже 13 березня на офіційному сайті проекту.

Костянтин Дмитрієв на шоу Голос Країни 6 - Hello - дивись онлайн відео:

Новини по темі