Вір мені. 1 і 2 серії. Хвороба Вані розбиває ущент сімейне щастя

Вір мені. 1 і 2 серії. Хвороба Вані розбиває ущент сімейне щастя

Абсолютне щастя Каті й Макса розбивається ущент, коли виявляється, що їхній десятирічний син Ваня важко хворий. Гостра ниркова недостатність, причину якої не вдається з'ясувати

Поділитися:

Дивіться серіал "Вір мені" на каналі 1+1.

Понеділок, 17 лютого

Початок - 20:15

1 серія

Абсолютне щастя Каті й Макса розбивається ущент, коли виявляється, що їхній десятирічний син Ваня важко хворий. Гостра ниркова недостатність, причину якої не вдається з'ясувати, розвивається дуже швидко. Ситуація ускладнюється тим, що у Вані нетерпимість до антибіотиків. Лікувати Ваню береться близький друг сім'ї, Матвій. Для порятунку хлопчика може знадобитися пересадка нирки. Катя не може стати донором, а Макс виявляється зовсім не рідним батьком Вані... Для обох батьків ця новина стає ударом, Макс йде від Каті, не бажаючи її вислухати. Катя розповідає Світлані, своїй найкращій подрузі, що знайти біологічного батька Вані вона не може, бо не знає, хто він. Катю зґвалтували 10 років тому. На весіллі Світлани. І Катя не бачила ґвалтівника.

2 серія

Катя і Світлана згадують весілля, складаючи список можливих підозрюваних. Вибір зупиняють на Карені Соболєвому, другові Ігоря, колишнього Свєтиного чоловіка. Дівчата з'ясовують, що Карен працює шеф-кухарем одного з московських ресторанів. Катя їде до нього, щоб узяти біоматеріал для тесту на батьківство.

Тим часом Макс намагається звільнитися з роботи - він тренує місцеву юнацьку збірну з боксу. Але менеджер команди вмовляє Макса залишитися і не кидати хлопців напередодні фінального бою за першість області. Повертатися до Каті Макс не збирається, він залишається ночувати у Льоші, свого найкращого друга. Матвій лишається біля Вані цілодобово, що дуже дратує його дружину Юлю. Їхня з Матвієм дитина загинула за рік до цього, і Юля так і не змогла пережити горе.