Вір мені. 3 і 4 серії. Катя продовжує шукати батька Вані

Вір мені. 3 і 4 серії. Катя продовжує шукати батька Вані

Вані різко стало гірше. Одна нирка відмовила, потрібен діаліз і гроші на дорогі ліки. Макс із Катею сильно сваряться: Макс упевнений, що Катя розважається, замість того щоб бути з сином.

Поділитися:

Дивіться серіал "Вір мені" на каналі 1+1.

Вівторок, 18 лютого

Початок - 20:15

3 серія

Вані різко стало гірше. Одна нирка відмовила, потрібен діаліз і гроші на дорогі ліки. Макс із Катею сильно сваряться: Макс упевнений, що Катя розважається, замість того щоб бути з сином. Він страждає через власне безсилля і Катину зраду. Все, що він може зробити для сина, - знайти гроші на лікування. Судячи з результатів тесту, Карен - не батько Вані. Катя згадує, що на весіллі тамадою був Женя, і це він змусив тоді Катю випити шампанського, від якого їй стало погано. Катя вирушає на його пошуки. Але виявляється, що Женя недавно помер від раку.

4 серія

Катя з'ясовує, що Женя не міг бути батьком Вані. Вона продовжує пошуки і згадує про Сашу Толоконникова, який чіплявся до неї на весіллі. Макс дізнається від своєї мами, що Катя його не зраджувала, що її зґвалтували. Він мчить до дружини, і вони нарешті миряться. Світлана дізнається від лікаря, що їй треба серйозно замислитися про вагітність, якщо вона взагалі хоче мати дітей. Світлана вирішує обговорити це питання зі своїм коханцем Андрієм. Але той такий захоплений власними проблемами з дружиною, що Світланиними переживаннями не цікавиться взагалі.