Віра Брежнєва стала коханою Володимира Зеленського

Віра Брежнєва стала коханою Володимира Зеленського

Уже два місяці в Києві триває робота над стрічкою "8 найкращих побачень"

Поділитися:

Чудова новина для прихильників романтичних комедій від "Студії Квартал 95"!

Уже два місяці в Києві триває робота над стрічкою "8 найкращих побачень", яка, за словами режисера Марюса Вайсберга, дуже відрізнятиметься від попередніх двох частин.

Вона зніматиметься без російських акторок, не грунтуватиметься на чарах, але буде хитромудрою за сюжетом, пише kp.ua.

Герої Віри і Вови одружені настільки давно, що у них вже є діти-школярі. Микита (Зеленський) як і раніше ветеринар, але дуже успішний. Займаючись бізнесом, він відходить від родини, але в цей момент з ясного неба до нього приходить звістка, що він невиліковно хворий. Тут-то йому і спадає на думку ще за життя знайти собі заміну, щоб сім'я, як кажуть, не страждала.

Під час зйомок стрічки актори регулярно імпровізують, креативлять і кепкують одне з одного. Зеленський, до прикладу, ніколи не втрачає можливості потролити Брежнєву.

"Ми стали справжньою кіносем'єю. Те, як ми іноді перекидаємося жартами, немов в пінг-понгу ... Мені іноді здається, що ми прожили з Вовою разом багато років", - сказала екс-ВІА Гра і на прохання журналістів пофантазувала, чи змогла би жити разом із Зеленським у реальному житті.

"Чисто теоретично, якби не було Олени (офіційна дружина Зеленського. - Прим. Авт.) І дітей, то .... ні, Вова - дуже цікавий чоловік, але хто знає, як він поводиться вдома. Думаю, я би з ним вжилася, а ось він зі мною - не знаю", - задумалася Віра.

Цікаво, що на майданчику Брежнєва замінила кіношну кохану Зеленського  Акіньшину. За словами  Володимира, російська акторка, з якою він раніше грав любов, зараз працює в іншій стрічці.

"Із Акіньшиною я говорив, - киває актор. - Але у неї зйомки в якійсь картині, і у нас є відчуття, що вона на Новий рік буде нашим головним конкурентом. Так що з дівчат у нас у фільмі Віра, а ще Маша Горбань", - розповів виконавець головної ролі і продюсер картини Володимир Зеленський.