Вища Школа Media&Production презентує Літню дитячу школу

Незабаром стартує літня школа для дітей від Вищої Школи Media&Production

Діти отримають унікальну можливість освоїти популярний у всьому світі формат влогів.

Поділитися:

6 червня у Вищій Школі Media&Production стартує перший набір Літньої дитячої школи – двотижневого інтенсивного курсу для дітей віком 8-12 років, де експерти 1+1 медіа ділитимуться таємницями створення медійного контенту.

Окрім класичних професій, таких як ведучий, журналіст, оператор та режисер, діти зможуть познайомитись з трендовими спеціальностями – влогер та універсальний репортер.

Викладачами у літній школі стануть зірки та провідні експерти 1+1 медіа, котрі навчатимуть дітей акторській майстерності, сценічній українській мові, специфіці створення влогів, новинних сюжетів та багатьом іншим аспектам виробництва якісного контенту.

Працювати з дітьми – завжди виклик, і ми дуже довго розробляли проект Літньої школи, щоб він був на 100% якісним. Тут не може бути помилок, - прокоментувала Анна Ткаченко, HR директор 1+1 медіа.

Літня школа- це можливість для дитини на практиці отримати розуміння про різні медійні професії і обрати для себе саме ту, в якій вона зможе реалізувати свої інтереси і талант.

Випускники Літньої дитячої школи отримають сертифікат про навчання, професійну відеовізитівку та фотосесію.

Новини по темі