"Вишка" на 1+1 готує зіркових учасників до синхронів

"Вишка" на 1+1 готує зіркових учасників до синхронів

Після перших двох ефірів екстремальне шоу "Вишка" на 1 +1 покинули чотири учасники: Санта Дімопулос, Кароліна Ашіон, Василь Бондарчук та Анатолій Анатоліч.

Поділитися:

Після перших двох ефірів екстремальне шоу "Вишка" на 1+1 покинули чотири учасники: Санта Дімопулос, Кароліна Ашіон, Василь Бондарчук та Анатолій Анатоліч.

На "Вишці" залишилося 12 зірок, які боротимуться у 1/8 фіналу. У наступному, третьому епізоді, готуються відразу два стрибки: парний і одиночний. А це означає, що продюсерам потрібно подбати про спальні місцях у басейні. Часу мало, а зробити потрібно дуже багато.

Крім відпрацювання індивідуальної програми, потрібно розуміти як це - стрибати синхрони. Поки серед зірок іде боротьба здорового глузду і азарту, тренерський штаб на чолі з Іллею Квашею формує пари. Володимир Гришко, підкорювач пятіметровкі, отримає молодого і дуже здібного зоряного стрибуна. Руслана Писанка шокована вибором тренерів: їй належить тандем з самою відчайдушною зіркою проекту. Однак вона вірить, що її вміння дивувати, помножене на безстрашність її партнера - прямий шлях до перемоги. Віталій Борисюк, навпаки, з нетерпінням чекає першого тренування зі своєю чарівною і дуже перспективною партнеркою.

Залишилася одна загадка. Кому ж Ілля Кваша довірить тендітну і чарівну Аню Ходоровську?! Одного разу вони вже зробили парний стрибок - Ілля в одязі стрибнув з співачкою в басейн. Цього разу номер не пройде, і Кваші доведеться довірити Аню комусь з учасників.

Для деяких зірок два стрибки в одному епізоді взагалі стали трагедією вселенського масштабу. На дебютному стрибку Оля Полякова обійшлася костюмом русалки. Після оглушливого успіху на висоті один метр, її помічники змушені перегорнути всі казки народів світу, щоб Суперблондинка затвердила нові образи для підкорення...

Ні, вона більше не з'явиться на висоті один метр! Оля замахнулася... Вона сама ще не знає, на що замахнулася. У всякому разі, якщо у стилістів Полякової не знайдеться повної ілюстрованої збірки костюмів казкових героїв, співачка не готова до співпраці.

Герой першого ефіру, Женя Нікішин не втрачає надію стрибнути ластівкою. Поки ж його ластівка знаходиться в міцних докторських руках. І в якому з ефірів він здійснить свій стрибок: у третьому чи четвертому - не ясно. У всякому разі, від участі в "Вишці" він не збирається відмовлятися.

Дивіться щосуботи о 20.00 шоу "Вишка" на 1+1.