Вітвіцька та Горбунов одягли зірок у футболки з їх портретами

Вітвіцька та Горбунов одягли зірок у футболки з їх портретами

Ведучі 1+1 Соломія Вітвіцька та Юрій Горбунов стали співавторами дизайнерських футболок в рамках благодійного проекту "Радість поруч".

Поділитися:

Ведучі 1+1 Соломія Вітвіцька та Юрій Горбунов стали співавторами дизайнерських футболок в рамках благодійного проекту "Радість поруч".

Саме ці футболки одягли українські зірки під час дефіле разом зі своїми маленькими двійниками - вихованцями шкіл-інтернатів. Точно такі ж футболки будуть незабаром продані під час аукціону, а отримані кошти підуть на допомогу дітям.

На футболках - обличчя відомих музикантів, телеведучих і акторів. Унікальну колекцію створила відомий дизайнер Ніна Ямкова.

Соломія Вітвіцька та Юрій Горбунов також доклали чимало зусиль - вони стали кураторами жіночої та чоловічої лінії.

"Моїм завдання було домовитися з чоловіками і надати нашим дизайнерам ті фото, які подобаються нашим зіркам. Потім дизайнери присилали свої варіанти, і у мене не було жодного виправлення. Ось так, як вони бачили, так і намалювали! Чудово впізнається Бронюк, впізнається Фагот, упізнається Сенічкін... Мені все дуже подобається!" - не приховує радості Юрій Горбунов.

Його у цю благодійну справу "втягнула" Соломія Вітвіцька.

"Це ще влітку було. Соломія подзвонила, сказала, що є така ідея.  І я відповів: "Звичайно, ми із задоволенням це зробимо!" - розповів ведучий.

Тим часом дизайнер Ніна Ямкова заради показу прилетіла в Україну з Австрії. Вона розповіла, що на створення унікальних футболок пішло багато часу.

"Найскладніше було робити маленькі футболки. Тому що це дуже делікатна робота - маленькі очі, маленькі брови. І дуже важливо зробити так, щоб зображення на дорослій та дитячій футболці були однаковими, - відкрила секрет дизайнер. - Це техніка малювання тканиною. Можна сказати, що я пензлик замінила ножицями".

У благодійному дефіле разом з дітьми зі шкіл-інтернатів взяли участь Оксана Байрак, Віталій Козловський, Анна Ходоровська, Олег "Фагот" Михайлюта, Віктор Бронюк, Руслана Писанка, Василь Бондарчук, Євгенія Власова, Злата Огневич, Володимир Горянський, Соломія Вітвіцька, Юрій Горбунов та інші зірки.

Також у показі взяли участь головні організатори акції - олімпійський призер Денис Силантьєв та бізнес-леді Єлизавета Юрушева.

Після дефіле для гостей заспівала переможниця "Голосу країни 3" та фіналістка національного відбору на Євробачення-2014 Анна Ходоровська.

А всі маленькі учасники акції отримали подарунки від 1+1.

Нагадаємо, ведучі 1+1 також стали учасниками благодійного фотопроекту "Мрії дітей". Вони сфотографувалися з малятами - підопічними київських шкіл-інтернатів, які мріють знайти люблячих батьків.