Вітвіцька "зустріла" мереживну сукню своєї мрії ще задовго до весілля

Вітвіцька "зустріла" мереживну сукню своєї мрії ще задовго до весілля

Дизайнер розкрила секрет весільної сукні-"русалоньки" Соломії Вітвіцької.

Поділитися:

Дизайнер Анастасія Іванова розкрила секрет весільної сукні-"русалоньки" Соломії Вітвіцької. Виявляється, наречена "зустріла" сукню своєї мрії випадково і ще задовго до весілля.

"Ще влітку Соломія побачила в моїй колекції одну мереживну сукню, яка їй шалено сподобалося. Я взяла цю модель за основу, а деталі вбрання ми з моєю подругою розробляли разом. Соломія хотіла "просте і елегантне" плаття", - розказала історію появи дивовижної сукні дизайнерка для Viva!

У процесі створення сукню Соломії Вітвіцької довелося кілька разів перешивати.

"Справа в тому, що через хвилювання (і, звичайно ж, через кохання!) наша щаслива наречена дуже схудла!", - пояснила Анастасія Іванова.

А фату довелося розшивати вручну.

"Фату ми робили спеціально під малюнок вишивки на сукні. Знайти фату, малюнок на якій повністю збігався б з сукнею, просто нереально. Тому спеціально по краю фати ми вишивали ексклюзивний малюнок", - розкрила подробиці дизайнер.

Нагадаємо, весільна сукня Соломії Вітвіцької була створена з тонкого мережива, спеціально привезеного з Франції. Дизайнер Анастасія Іванова, яка шила сукню, також була подружкою нареченої на весіллі.

Соломія Вітвіцька вийшла заміж за кліпмейкера Влада Кочаткова. Весілля  відбулося в Києві на Олімпійському стадіоні. Привітати молодят прийшли понад 200 гостей.