Визначились фіналісти "Голос країни. Нова історія"

Визначились фіналісти "Голос країни. Нова історія"

 Вчора, 22 квітня в ефірі каналу "1+1" відбувся півфінал грандіозного вокального шоу "Голос країни. Нова історія".

Поділитися:

Вчора, 22 квітня в ефірі каналу "1+1" відбувся півфінал грандіозного вокального шоу "Голос країни. Нова історія". У фінал пройшли Ангеліна Моняк з команди Валерії, Назар Савко з команди Олега Скрипки, Марія Яремчук з команди Олександра Пономарьова та Павло Табаков з команди Діани Арбєніної.

Отже, наступної неділі, 29 квітня, стане відомо, хто переможе у шоу "Голос країни" та підпише контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.

Зірковою гостею півфіналу була Тіна Кароль із своєю новою піснею "Нежность".

Півфіналісти вступали приголомшливо. Найбільше цього разу зіркових тренерів вразили виступи Кирила Туриченка та Назара Савка. Останній заспівав дуетом із підопічною Олександра Пономарьова Марією Яремчук перед оголошенням результатів голосування.

Разом із глядачами долю півфіналістів вирішували зіркові тренери. Першими для оголошення результатів на сцену вийшли Марія Яремчук та Кирило Туриченко. Їх зірковий тренер Олександр Пономарьов надав паритет у 50% кожному. Разом з голосуванням телеглядачів результати склали 103.19% проти 96.81% на користь Марії.

Валерія оцінила виступ Ангеліни Моняк у 40%, надавши перевагу Наталі Пічкур – 60%. Проте голоси глядачів зробили фіналісткою Ангеліну з результатом в 114.94%.

Зірковий тренер Олег Скрипка розділив свої 100% на 45 та 55 на користь Ілларії. Назар Савко отримав більшість голосів телеглядачів – 112.84% і проходить до фіналу "Голосу країни".

Діана Арбєніна не розділила свою оцінку між Олександром Онофрійчуком та Павлом Табаковим. Як і минулого сезону, тренерські 100% отримав один учасник. Ним став Павло Табаков.

Наступної неділі 29 квітня відбудеться вирішальний ефір. Четверо переможців співатимуть, щоб отримати почесне звання Голосу Країни та контракт із найбільшою рекординговою компанією світу Universal Music Group.

Нагадаємо, у фіналі "Голосу країни" голосування відбувається за такими правилами: в командах залишається по одному вокалісту, а голосування відбуватиметься у два етапи. В першій частині ефіру, за результатами глядацького голосування, шоу залишають два артисти, які набрали найменшу кількість голосів. Участь у суперфіналі беруть два учасники, що стали лідерами. В другій частині ефіру вони наново змагатимуться за прихильність глядачів.

Переможцем стане той, хто набере найбільшу кількість голосів.

Голос країни звучить щонеділі на телеканалі 1+1 о 20:15!