Володимир Прокоф'єв покинув проект "Джентльменський набір"

Володимир Прокоф'єв покинув проект "Джентльменський набір"

За підсумками сьомого тижня залишити Школу джентльменів довелося Володимиру Прокоф'єву, 22 роки.

Поділитися:

За підсумками сьомого тижня залишити Школу джентльменів довелося Володимиру Прокоф'єву, 22 роки.

До проекту Володимир вважався місцевим шибайголовою в одному з найнебезпечніших районів столиці. Алкоголем та цигарками захопився ще з першого класу. Основним аргументом у суперечках Володимира завжди лишалися кулаки. За все життя він прочитав не більше трьох книг. Однак саме у Школі джентльменів викладачам вдалося привити Володі любов до читання.

Володимир дуже наполегливо працював на проекті. Все, що стосувалося чоловічої сили, фізичних навантажень, вправності – він був найкращим. Саме тому Вова досить довго протримався у Школі. Однак інтелектуальні завдання йому давалися складно. Володя мені дуже подобався. Хоча він виріс, скажімо, в таких суворих умовах вулиці, при цьому залишився хорошою, доброю та чуйною людиною - говорить Ігор Шевченко, заступник директора з наукових питань Школи джентльменів.

Володимир був найспортивнішим учасником шоу. Однак йому бракувало знань. Мені здається, що він себе знайде в житті, бо в нього є справжня чоловіча життєва сила - говорить Наталя Адаменко, директор Школи джентльменів.

Виліт Володимира став найнеочікуванішим на проекті. Адже на передодні між Сергієм Будовим та Вадимом Мельничком відбулася серйозна неконтрольована бійка. І кожен з учасників був переконаний, що найслабшою ланкою визнають когось з них. Однак викладацький склад вирішив позбавити краватки-метелика, основного атрибута приналежності Школи джентльменів, Володимира.

Тепер на проекті учасників залишилося четверо. У кожного з них є можливість дійти до фіналу. Проте переможець буде один, і він сам вибере приз - гроші (200 тисяч гривень) або перспективне навчання в одному з кращих європейських університетів.

Вже 26 грудня о 20:00 на телеканалі 1+1 ми зможемо дізнатися, як учасники "Джентльменскього набору" долатимуть нові випробування та доводитимуть, що достойні звання учнів Школи джентльменів.